fleecetröjor och skaljackor

2011-01-11 | 10:35:29

 

kommentar från anna igår


jag fick den här frågan igår av anna. nu är det juh så att jag är sjukskriven den här veckan och det är faktiskt precis just nu som alla vårens härliga kläder börja trilla in i butik! det kommer dagligen leveranser som ska trängas på hyllorna innan de hamnar på våra kids. åh ni kan inte förstå, den här våren är helt fantastisk på po.p

jag vet dock att fleecejackorna redan börjat komma till butik och e-butik. de är riktigt snygga i år! jag har dock inget datum på när jackor och fler fleecear kommer in men ett tips är att kika in i e-handeln lite då och då för där brukar det ofta droppa in ungefär då de även hamnar ute i butik!

jag har börjat fundera lite på englas vårytterkläder. kanske att man ändå ska ta och köpa nytt även om jag köpte "lite störra så den räcker längre"? hon har en mörklila jacka med turkos fleece från förra året och jag vet inte men man tröttnar ju på färg och vill ha nytt ;) haha gud vilka i-lands problem man har. men känner inte ni så me?

ska ni köpa nya ytterkläder till barnen inför våren?
i så fall var och från vilka?


Kommentarer
Kattis

Hej .. jag har funderat och tänkt att jag ska köpa polarns skalklader till våren till mina två pojkar. Innan har jag alltid använt didrikson men jag har förstått att polarns är snarlika med dem och det är roligt med lite förändring?

kram Kattis

2011-01-11 10:49:14
Mamma Stinas Dagbok

Då kan du ta lite kli på ryggen istället. =) Jag är också känslig så han vet att det får vara mjukt.

2011-01-11 10:59:18 http://minbebis.com/blogg/stina/
anna

po.ps skalkläder och fleece! det enda som håller bra när man har 2 pojkar i förskoleklass och på dagis!

2011-01-11 11:41:38
Jeannine

ÅÅhh Junie måste ha en ny sån jacka, den andra är för kort i ärmarna=)

2011-01-12 07:42:20

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback