Trassel

2011-02-06 | 09:34:58

igår var det äntligen dax för bio och trassel premiär (iaf för våra kids)! jag gjorde tabben och berättade för engla i tisdags, då jag och jeannine bokade biljetter, att vi skulle iväg på lördag och ja .. sömnlösa kvällar och tjat delux har följt. fasiken, jag lär mig aldrig! jag kan inte hålla på saker utan berättar de direkt, bör tänkas på.

både i tisdag och i onsdags kväll har engla smugit upp, way past bedtime, och sagt "mamma jag kan inte sluta tänka på att vi ska på trassel på lörda! när är det lörda? snart?" inget smart drag av mig.

igår promenerade vi ner till centrumbion vid 13.30 och nova och syster hakade oxå på. vi köpte chips och kaffe och engla lyckades med att riva sönder hela chipspåsen så hon blev klädd i dem .. hm.

filmen var bra! jag gillade den och barnen skrattade högt flera gånger, det måste vara ett gott betyg? den var rolig och hade såklart ett klassiskt disney slut. när engla började tröttna på att sitta stilla i sin stol kröp hon upp hos mig och viskade "mamma när hon hittar sin mamma och pappa är den slut. eller när det blir bröllop, såklart" smart där .. såklart! nej men det var en sevärld film och ett bra lördagsnöje för allihopa!

förväntansfulla tjejer ♥ oxå colli såklart


Kommentarer
julia

haha, vilka sötisar! vad gulliga dem är som längtar så;) min bror ska se den idag, hoppas att han också gillar den.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback