Spanien 2011?

2011-02-27 | 19:32:09

bästa resan med fina kidsen ♥

 

förra året i augusti så överaskade jag engla med en suprise tripp till spanien! egentligen var det helt oplanerat och verkligen en 'sista minuten' men oj, det hade inte kunnat bli bättre! det var jeannine som skulle dit med sin dotter junie och sin bror också fick vi lite huxflux hänga på :) vi stannade 5 dagar och de andra stannade 7.

engla kan inte riktigt släppa den här resan och går runt konstant och berättar för den ena och den andra om att hon faktiskt har varit i spanien! hon berättar om poolerna, värmen och om sin vän junie. söt ungen!

nu har engla börjat fundera på om vi inte kan åka dit igen? "snälla mamma, det va så kul!" så igår när jag var hemme hos jeannine och kikade mello och drack vin så kom det upp på tal och nu är det bestämt! det blir av i år igen om allt går som planerat  och då en vecka:) underbart! troligast är väl att det blir i augusti pga flygpriserna och på semestertiderna. när vi var där sist var det perfekt! (dock hysteriskt varmt med +42'c!)

jag ska hålla det här från engla ett bra tag har jag tänkt, annars så blir det som med allt annat som är spännande och 'nytt'. engla får svårt att sova, tjatar och går på repeat med "när är det dags? när är det dags? nääär mamma!?" klassiker. vi får ta det när sommarn är lite mer på intåg. kanske som en födelsedags present?


Kommentarer
Hondjur

Oooh!! Vad roligt för Er gumman!! Sanna vill mest flyga hon.. Men det är nog mest för att hon älskar allt med motorer i ..sötungen :D

2011-02-27 21:44:54 http://etthondjur.blogg.se/
En pojkmammas vardag ♥

Åh så kul! Edvin brukar också prata om resan vi gjorde till gran canaria förra året, "minns du när vi åkte buss till stranden?" och "minns du när jag åt gubbeglassar vid poolen mamma?" är saker han säger ;)

Kram



ps. "gubbeglassar" var små glassar som såg ut som gubbar, hihi

2011-02-28 08:09:17 http://edvinsmamma.wordpress.com
Jeannine

Yeeey!!

Bara invänta semesterbesked så bokar vi!!!

2011-02-28 08:19:37
mathilda

haha, ja det är nog smart att suga lite på den karamellen. väntan blir så väldigt lång för en sån liten annars (och dina skavsår i öronen lär blöda innan det är dags för avfärd).

2011-02-28 11:38:10 http://enannandelavstockholm.se
britta bloggar

Åh vilka härliga bilder!

Junitjej

Så härligt med en solresa!!



Söta ungar!

2011-03-03 19:59:13 http://junitjejen.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback