morning glory!

2011-02-01 | 21:27:24

nu är det upp i ottan som gäller! engla ska till dagis och jag ska jobbe. det eviga - underbara - ekorrhjulet! man kan inte annat än älska det vissa dagar och avsky det som pest andra dagar. jag är lycklig över att jag är inne i något form utan 'flow' och gillar det mesta med livet. visserligen blir ja trött på att ja still är körkortslös o flänger.

jag vet inte om det är så att jag efter det att jag helt kom av mig med jobb och vardag när jag blev sjuksriven kan bidra till min inspirationstorka sista tiden men nu verkar den dock vara tbx och jag är så glad!

sen är de väl de små sakerna som att allt bara stämmer. vänner, familj, hem, jobb och vardag. jag älskar att vi bestämde att testa linas matkasse - underlättning är förnamnet! allt jobb med mat och påhitt är krävande och gör mig enbart irriterad av o till, att ha det varannan vecka är så skönt! ny inspiration är nödvändig ibland :) sen är de inget vi kommer ha forever men det bidrar ju med idéer och ett nytt tänk, blir juh lätt de "de gamla vanliga"


Kommentarer
freja

vi har oxå kört matkassen i några omgångar (har haft massa presentkort) och precis som du säger är det sååå skönt att slippa tänka, handla osv. rätt skönt att för en gångs skull bara följa ett recept! inte så ofta man gör det annars lixom ;)

2011-02-02 08:01:33 http://stocktownstories.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback