Lindex ♥ H&M

2011-02-23 | 21:22:01

nu är det dags för plåtning igen! engla ska göra lindex imorgon förmiddag :) som vanligt så ska vi vara på J & P och jag håller tummarna för att det är favorit teamet som jobbar. eller kanske det var h&m dom brukar göra? ska jag vara helt ärligt så börjar jag känna mig mäkta förvirrad och glömsk på vilken plåtning som är vilken, vilka kläder som hör till vilken butik och när sjutton bilderna ska komma ut?

tur är att jag har englas bokare på hennes agentur som spårar upp bilder och har sig :) så roligt att ha till när hon blir äldre juh! sen blir karusellen knappast enklare att följa då de imorgon är lindex plåtning och på fredag h&m plåtning .. haha! eller var det så de var? jaja, engla blev lycklig när ja sa att det va fotografering imorgon och hon rabblade direkt namn på vilka hon önskade skull vara där :) well vi får se, 9.30 är vi på plats!

pix från några av lindex plåtningarna


Kommentarer
Photographs by Petra

Adorable!

2011-02-23 22:26:55 http://photographsbypetra.com
Hondjur

Seriöst gumman.. Din unge har dom mest magiska ögonen i världen.. Bilden längst ner till vänster är fantastisk! Det är dom andra med, men.. Ja, du fattar nog ;) Kram på er!

2011-02-24 00:04:13 http://etthondjur.blogg.se/
Malin H

Läser din blogg nästan dagligen och har nog endast kommenterat någon gång förut, men nu måste jag för Engla är såååå fin på bilderna, vilken härlig dotter med de underbaraste ögonen som finns du har. Jag och min dotter, 15 år var på Lindex runt jul och då sa hon till mig att; mamma där är hon Engla som är på bloggen du läser. Hoppas plåtningen gick bra idag, men kan inte tro annat...ha det bra.

2011-02-24 20:45:45
julia

FIN ÄR HON!!

emma

sååå fina bilder på engla. jag hade lätt velat att BEnjamin skulle varit en barnmobell för lindex eller hm typ .. så häftigt och så fina bilder man hade fått:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback