veckans polarn outfit!

2011-08-11 | 09:47:37


mössa 129kr
tröja 249kr

chinos 349kr
strumpor 2 pack 79kr

nu har 'veckans polarn outfit!', som kommer upp både här och på polarn o. pyrets facebook sida (gå in och gilla den! massor av bra tips och erbjudanden dyker upp där titt som tätt!), haft sommarlov i några veckor men kör nu igång med ny kraft! ni vet upplägget? jag plockar ut kläder som jag fotar engla i för att ge inspiration och tips på matchningar till er :)

jag och engla gick faktiskt in på semestern och kikade runt på alla fina nyheter för att ta dessa bilderna. oj vad överasskad jag blev då jag lämnat butiken smockad till max med rea varor och nådde den igen fylld med härliga nyheter inför höstens ankomst!

höstens första period av kläder gå i en klassisk blå och röd färgskala med inputs av grönt och cerist som är svår att inte fastna för! jag vet med mig att det är just av den här anledningen som många väljer polarn o. pyret, det klassiska och funktionella, och i år har vi verkligen slagit huvudet på spiken! englas klädsel är klassisk, mjuk, skön och funktionell. byxorna är en ny modell för i år, en chinos modell med sömmar för en "lös passform" framtill. super fina och sköna för lek på förskolan eller skolan!

sen sweatshirt tröjan .. åh det är min absoluta favorit så här långt in på höstens kollektion! den är mjuk, mysig och har en bra färgskala som går att matcha till det mesta enligt mig :) engla skulle absolut kunna dra den över en klänning eller till ett par shorts nu på sensommaren. hoppas ni alla börjar känna er lite inspirerade inför höstens ankomst och ett tips är att gå in och kika på polarn o. pyrets hemsida titt som tätt, där dyker nyheterna upp först!


Kommentarer
Pauline

Hej! Vad kul att du visar olika kombinationer med Polarns grejer, det är kul att få lite ny inspiration :)



Jag vet att du titt som tätt har auktioner ute på Tradera med kläder efter Engla, därför tänkte jag fråga om du har någon vindfleece- och skaljacka i strl. 110 som du vill sälja? I så fall är jag intresserad!



Kram Pauline



2011-08-11 15:02:16 http://sofiapauline.blogg.se/
Emily

pauline - åh ja kommer ju inte in på din blogg ;( varför har du låst?



Det jag har är i 116 .. rosa, från förra året! Är det för stort för estridh tro?

kram

2011-08-11 21:07:52 http://emslo.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback