singel med räkor & vitt vin!

2011-08-12 | 17:06:29


mysig 'singel' kväll på hemmaplan.

igår hade jag förmodligen min första singel kväll! på senare år alltså, självklart har jag haft det om vi ser ordentligt bakåt men oj vad det var länge sedan! på ett sett så är jag ett enormt flockdjur och avskyr egentligen att sitta själv men just igår var det faktiskt lite mysigt .. när jag väl hade förlikat mig med det.

innan jag åkte från jobbet så köpte jag på mig 2.5hg räkor och aioli över disk. väl hemma öppnade jag en flaska vitt, dukade upp min lilla mängd med räkor, baguett skivor och aioli och satt mig framför "something borrowed".

när filmen var slut och två glas var druckna och kvoten för vin en vardaga - själv - var fylld så satte jag igång att färga håret! jajjamensan, det är sådant jag gör när jag är själv om jag inte städar eller tvättar :) jag kanske ska försöka få till en 'egen kväll' någon gång ibland .. inte helt fel att umgås med sig själv :)

ikväll har jag dock mina fina tjejer jeannine och lisa över på klassisk tacos middag och rödvin! haha det går ju inte att förneka att jag längtar efter lite sällis idag ;) 


Kommentarer
Frida-FantastiskaMamman

Åh en egentidskväll var det ÅR sen jag hade.....mysigt!!

ha en underbar tacokväll med girlsen ...

Kramar<3

Maria

Ser väldigt mysigt ut!

Jag undrar om du har funderingar på att hitta någon kille att fota med POP:s kläder?



Sen undrar jag om det är ett skrivsätt du har i bloggen att särskriva, dvs singel kväll, istället för singelkväll, och att inte skriva stor bokstav?!



Tack för en mycket trevlig blogg!

2011-08-14 19:08:10
emily

maria - nej jag fotar bara engla som det ser ut nu, men dock ej i enbart flickkläder. du kanske sett att det är en ganska stor bredd från kjol, byxor, klänning till hoodtröjor, bas och ytter! :)



haha. nej du det är mer att jag är sämst på att tänka innan jag skriver och/eller läsa igenom det jag skrivit och se just sådana saker som särskrivning. tycker man att det är plågsamt så får jag vänligen be att de ej läser.



att jag skriver med enbart små bokstäver är pga att jag tycker det flyter bättre och ger på ett sett (i mina ögon) en bättre layout i just blogg sammanhang.



ha en fin dag.

2011-08-15 09:39:07 http://emslo.blogg.se/
Maria

STORT tack för dina svar!

2011-08-15 20:51:55

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback