och så kom den dagen ..

2011-08-23 | 17:11:35

.. när min lilla officiellt gått och blivit stor.
så stor!

igår var feberfritt och idag blev det dags att äntligen ta de första riktiga kliven in i skolans korridorer! "ja du engla, nu har du 13 år framför dig" fnissade christian imorse när engla stampade i hallen med sin alldeles för stora väska på ryggen och skorna på fossingarna! haha. jag var beredd på en lång och nervid kväll igår men engla somnade som en sten vid halv åtta, pju!

egentligen så tror jag inte engla varit så nervös inför den här dagen. till en början, när det var inskolning, så var juh engla ett totalt nervvrak! hon kräktes tom efter andra mötet .. lilla tjejen ♥ men allt eftersom sommaren har fortlöpt så har engla blivit mer och mer självsäker i tankarna på skolan. det kändes betryggande idag kan ja säga!

fröken vinkade av mig när det ringde in till uppställning utanför klassrumet - halå, klassrum!? min lilla skit!? - engla stod så fint längst fram med sin vattenflaska i händerna, lite spänd och förväntansfull. åh! mitt hjärta höll på att krypa ur bröstet. jag skulle ge mycket för att få vara en fluga på väggen just där och då :)

dagen hade i alla fall gått bra. vi hämtade vid 15 och jag vet inte om engla egentligen var så nöjd över de? hon och claire hade full sjå med att bädda ner varandra i soffan med diverse sjukdomar, haha. det var väldigt skönt att se att engla funnit sig till rätta så fort och jag fick de även bekräftat från englas fröken e.

vilken tid vi går till mötes nu! det är bestämda tider, frukt i en burk varje dag och gympa på fredagar! haha jag som är van att svassa in vid 11 snåret och lämna av engla i hallen. nu är det banne mig upp med tuppen även de dagar jag stänger på jobbet .. lovely!


Kommentarer
Sofia

Går igenom exakt samma sak! Mitt barn var också nervöst men trivs nu som sjutton i skolan! Det är så kul att se hur han lyser när man hämtar :)

2011-08-23 18:37:24
Mela

Samma för mig, lämnade barnen vid 11. Nu upp innan tuppen som du skrev :D Fy tusan... haha

2011-08-24 08:54:02 http://melano.webblogg.se/
Hondjur

Lilla englaskrutt! ;)

Så vansinnigt skoj att kunna följa Er gumman!

Tack!

2011-08-24 10:43:57 http://etthondjur.blogg.se/
Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Vad spännande!! En riktigt stor dag :)



Kram

2011-08-24 13:14:36 http://sagabus.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback