03.30 färjan

2011-08-01 | 09:10:22

i söndags morse åkte vi hem från gotland, på den sämsta tänkbara tiden ever! pga brist på bilplatser och för att josephine skulle hem och jobba nu måndag + tisdag så blev vi tvungna att ta 03.30 färjan hem. antagligen så är det den färjan ungdomarna tar hem direkt från krogen .. nivån var ungefär så. norrlandsguld i högsta hugg, simmiga ögon och fulla små tjejer som svammlade och halv skrek ..

nova blev kvar hos morfar så vi hade som tur var bara nikki och engla att släpa på. så långt gick det bra och engla somnade om i sin vilstol efter typ 20 min när vi väl kommit ombord och hittat våra platser (självklart fanns inga hytter!) nikki va de lite värre med, hon hade ju fullt upp med att kika på folk och prata för sig själv i sin vagn! haha. jossan höll på att krypa ur sin onepice när klockan närmade sig 5 och la en kudde för henne! :)

jag tror jag somnade någon timme på golvet, precis i draget från ac:n .. nice. självklart så gjorde hela den här olämpliga restiden att dagen innan (eller iaf kvällen) och dagen efter blev sådär halv bra. kvällen innan ville man bara tvinga sig till sömn för att orka och igår fick man ha tandpetare för att hålla upp ögonen.

not to self: ta aldrig mer 03.30 färjan. 


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback