veckans polarn outfit!

2011-04-21 | 11:41:00


"mamma jag ser ut som lillan på mysteriet på greveholm"


igår när jag visade engla vad den första "veckans outfit" innehöll så väntade jag mig helt klart skak på huvudet och sura miner. icke! ibland tror jag att man själv sätter sitt barn i ett fack där man utesluter vissa kläder.

jag skäms lite för att jag inte köper mer unisex och är lite mer öppen för sådant till engla. jag vänder mig direkt till det rosa och flickiga inte till grönt eller blått .. det som chockade mig var att när jag tog upp dessa kläderna så jublade engla och ville direkt att den randiga tröjan, strumpisarna och zipjackan skulle inhandlas!

personligen så gillar jag tanken på strumpbyxor under shorsen i den här outfiten. det förlänger användningen av shorts då sverige annars har en tendens att bjuda på lite föränderligt väder och det blir väldigt kort användning.

engla har några jeansshorts, bla från tidigare säsong på polarn, och dessa ligger längst ner i lådan tills de få dagarna då vädret tillåter att det åker fram. jag ska försöka börja få på henne dem oftare med lite roliga strumpisar! vi har en halv garderob fylld med strumpbyxor i regnbågens alla färger och det kan vara svår matchat.

dock så blev jag lite sugen på en lite längre shorts variant liknande de som hon har på sig. engla själv var inte helt förtjust i färgen och ratade dem rätt fort men i någon annan färg kanske? just dessa är från pojkavdelningen!

 

här hittar du plaggen
tröja 245 kr zipjacka 295 kr shorts 275 kr strumpbyxor 145 kr mössa 145 kr


Kommentarer
Elinor - Mamma till Liam & Tigra -

Söta unge!

2011-04-21 22:11:32 http://ronile.se
ina

Måste säga att jag älskar outfiten (men så älskar jag grönt och randigt också), hon passar skitbra i lite mer androgyna kläder! :)

2011-04-21 22:40:06 http://inafoton.blogg.se/
Hanna - mamma till ღNeoღ

vilken cooling!! ^^ tycker det är skittufft med strumbyxor under shorts... synd att det ser "galet" ut på killar, haha. annars hade han kunnat använda shorts redan nu! ;o)



kram rkam

2011-04-21 23:17:58 http://hannaofsweden.se
Anonym

Pojkavdelning? Det går väl mot POPS slogan? Man gör inte kläder för kön, utan för barn. Du kanske borde ha det i åtanke liksom.

2011-04-22 13:02:27
Emily

Anonym - hur menar du? Dessa är från pojkavdelningen. Vi har pojk, flick och största avdelningen är unisex! Dock så har ju Engla på sig just dessa för att visa på att pojk - kan en tjej ha - såklart! Men ja som ja skrev så gillade tyvärr inte Engla dem :( trist! Men jag skrev just det ut i fall någon vill hitta dem i butik :) ha en skön påsk!

2011-04-22 14:28:12 http://emslo.blogg.se/
Erika

vad fin hon är!!!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback