stövlar!

2011-04-05 | 19:13:28



ja jesus! nu har äntligen snön börjat försvinna och faktiskt förvånatsvärt stilla? kanske har vi sluppit de värsta slasket och leran bara för att allt vad väder och vind heter har varit så otroligt utdraget. vad vet jag. engla har iaf fått sig ett par nya stövlar då hennes hela tiden är på dagis när det behövs hemma och hemma när de behövs på dagis, ja ni vet nog själva senariet.

i år fick faktiskt polarn o. pyret en riktigt fin regnserie med regnkappa/jacka, stövlar, gallon byxor/vantar/hatt. ett sett går i gult de andra i rosa och de sista i brunt - hur fint?

i höstas när engla behövde ett par gallonisar (att dra över ytterbyxorn vi extrem gegga, jag är ingen förespråkare av gallon ska ni veta) så vägrade hon röda och blå, som vi har som bas på jobbet. o ja eftersom de inte är något plagg som fyller någon annan bra funktion (enligt mig) än att gegga i så lät jag engla välja.

hon valde rosa på lindex. vad trodde jag? och nu känns det faktiskt lite bittert att dessa sett kom in hos oss. de är faktiskt snäppet finare .. dumt! men i vilket fall så använder vi mest funktionskläder spm ytterplagg så det är inte hela världen. det blev iaf nya stövlar i förra veckan från po.ps serie och oj, dom är poppis ska ni veta :)


Kommentarer
Emilia - Mamma till William

Kikade in på polarn o pyrets hemsida igår i hopp om att hitta vårkläder till W. Fastnade för dessa gummistövlar, i brunt, men på bild ser dom väldigt låga ut över foten och det passar inte min snart 2 årige son som har ganska "hög fot" just där (förlåt för min kassa beskrivning, hittar inte dom rätta orden). Haha! Hinner kanske förbi en polarn butik senare idag för en närmare titt!

2011-04-06 12:03:05
Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Håller med om att Polarns regnserie är superfin! Älskar stövlarna :)

2011-04-06 21:20:28 http://sagabus.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback