på mina läppar

2011-04-08 | 14:16:29

rött vs rosa?


jag är en riktig röda läppar tjej, om man kan säga så? jag älskar det och har en mängd läppstift i olika nyanser. nu när jag och lisa var i london så hittade hon ett super snyggt läppstift, håll i er nu, i rosa! rätt otrippat och jag kan inte bestäma mig för om jag tycker jag ser ut som en bimbo eller om det passar mig. vi köpte såklart ett varsitt. topshops smink var det förövrigt och hej dundrans vad mycket härliga färger de hade.

det kan vara svårt med rosa när man är blond, mitt tycke. det blir rätt lätt stämplat om man inte gör det med någon form utav 'stil', jag är väldigt defus. jag känner det själv. well, frågan är om jag ska köra på bimbo varningen eller det säkra kortet rött ikväll? somsagt så blir det vin i stan med big sis om någon timme :)

för övrigt så blev jag sjukligt sugen på de där lite 'korare' håret just på detta settet, lite slickat, härligt blont med utväxt. jag älskart!


Kommentarer
Emma

Förstår precis vad du menar. Men testa att köra på det rosa och se hur det känns under kvällens gång. Du kan ju alltid ha med båda två i väskan ifall du skulle ångra dig ;)



Kramar!

2011-04-08 20:25:43 http://emmawelin.blogg.se/
klemka

amazing!:)

2011-04-09 21:49:24 http://klemka.blogspot.com
juliasbullar.blogg.se

riktigt snygg bild!

2011-04-10 23:46:10 http://juliasbullar.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback