påsk

2011-04-05 | 15:13:45

igår betalade jag äntligen biljetterna till gotland inför påskhelgen. det var verkligen på håret att jag ens fick tag i några biljetter övehuvudateg och inte blir det bättre om man förlägger fakturan .. har aldrig hänt förr men någon gång ska väl vara den första! vi har ett lite virravarr hemma nu. känns som jag skulle behöva ha semester en vecka eller två för att hinna styra upp ordentligt och ha koll på var sjutton allt finns och är .. tänk att de alltid blir så?

iaf så är den betalad och vi åker den 20/4, onsdagen innan skärtorsdagen, och stannar till måndagen! ska bli helt underbart skönt att komma iväg till ön igen och träffa älskade lilla bror (hm de pratas om att han är rätt stor .. fyllda 7 och allt!) pappa, marie och ulrika. sen ryktas det om att farbror med familj ska komma över helgen också!

vilken släktfest :)
kommer att bli fantastiskt!

när vi ändå pratar sommar semester inlägget innan så har jag tänkt att kör 1x1 vecka för egen del på gotland och 3 veckor på raken för englas. vi åker nog ner vecka 27 och sen när jag jobbar vecka 28 så är engla kvar tills jag kommer ner igen till vecka 29! åh nu håller jag tummar och tår på en fantastisk sommar, tillskillnad från förra ...

engla vid ar i somras ♥

Kommentarer
Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Åh, vad härligt med påsk på Gotland!

Vi har bestämt att vi ska åka dit i sommar igen. Ingen sommar utan Gotland :)



Kram

2011-04-05 19:12:27 http://sagabus.blogg.se/
Hondjur

Åh, vad underbart med massa semester inplanerat! Engla är en lyckligt lottad liten dam ;)

Och snart 6 år? Gudars, var hon inte nyss 3 år? :o

2011-04-06 00:38:39 http://etthondjur.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback