kläder för väder!

2011-04-15 | 13:00:05

nu när det äntligen börjar bli lite varmare väder och solen faktiskt tittar fram rätt översavallande så tycker iaf jag det är rätt svårt med kläder till engla. en annan är ju knappt ute eller så fryser/svettas man om vartannat men kidsen är ju ute större delen av dagen när väder och vind tillåter så då är det en annan femma ..

jag har verkligen köpt alldeles för många jackor till engla i år. vet inte riktigt hur jag tänkte eller om jag ens gjort det? en rosa från h&m, en ny vindjacka, beige parkas och en baseballjacka från polarn .. nödvändigt?

till saken hör dock att engla använder dem allihopa! än har baseballjackan inte fått användas så flitigt men dagar som denna så lämnar jag den på dagis till eftermiddagen om engla svettas. hon har en förmåga att göra just det och då är det nödvändigt med ombyten på både jackor, mössor/solhatt, skor och regnkläder. kläder för väder helt enkelt!

jag kan dock tro att det hade räckt med basballjackan och en vind&vattentät jacka. dock så var parkasen smått oemotståndlig och så jäkla söt så det gick inte att komma undan den (räknar med den till hösten också .. ekonomisk som man är, hah!) klädd, enkel, funtionell och fin - som det ska va! ibland kan man inte hålla sig :)


basballjackans invigning - direkt efter köpet, hah!


Kommentarer
Pernilla

hej Emily! tänkte bara berätta att jag såg din fina Engla i en Oriflame katalog.

jag håller på och säljer därifrån och bläddrade igenom nästkommande katalog & så var din lilla tjej där, tänkte bara låta dig veta :)

2011-04-15 13:06:52
emily

åh jasså! jag har faktiskt letat efter henne på hemsidan .. men ja vet att plåtnignen hon gjorde var för kanske augusti? kan man hitta bilderna någonstans?

kram!

2011-04-15 13:08:09 http://emslo.blogg.se/
Linda

Vilken underbart fin blogg med ljuvliga bilder! Dessutom får jag väldigt mycket inspiration. Den hamnar bland favoriter, helt klart!



Ha en trevlig helg! :)

Linda

2011-04-15 16:18:03 http://Dismonia.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback