suprise!

2010-10-02 | 09:56:40

utanför huset, förväntansfull & pirrig

här om dagen så skrev jag om spanien och vår 'lilla' utflykt dit över några dagar i augusti. när den resan kom på tal, sisådär 4-5 dagar innan avfärd (!) så var engla hemma hos dadie och jag smed mina planer och förberedde en smärre liten överasskning för min lill-fröken.

engla kom hem på torsdagen, dagen innan vi skulle åka iväg. det bör nämnas att engla aldrig flugit eller varit längre bort än gotland under sina fem små år. jag hade pratat med hennes pappa om resan några dagar innan och även sagt till engla att "en överasskning väntade". hon trodde direkt att detta innebar att vi skulle sova på bordet hemma!!?

det kanske säger något om klassen på mina suprises tidigare!?

haha .. nä men så när vi var på g hem så spånade engla för fullt om ritblock och barbies och jag knep mun. väl hemma gick engla in på sitt rum och ser den nyköpta tingeling resväskan. "åh .. tack mamma .. vad fin!" hon förstod såklart inte alls vad det innebar så det fick bli till att förklara och berätta .. englas små ögon växte och växte när det började gå upp för henne att vi skulle ut och flyga!!

hela kvällen var hon uppe i varv och jag vet inte hur många gånger jag låg brevid henne i sängen och demonstrerade hur ett flygplan lyfter upp i luften och sen högre och högre .. kanske det absolut bästa vara att hon faktiskt skulle ut och fara med en av sina bf, junie :) att jag är flygrädd och höll på att dö av nervositet nämner vi inte

resan var iaf sjukt härlig och precis vad vi alla behövde :) engla var lycklig, jag var lycklig, det var kravlöst och enbart njutningsfullt. pix kommer upp straxt! men var jag inte en snäll mamma som överasskade min plutta med en resa till varmare bräddgrader? gud vad jag längtar tbx och hoppas hoppas vi gör om det nästa år j. right?

Kommentarer
maria

she is sooo cuuute awww

2010-10-02 20:04:52 http://mariamalöiki.blogspot.com
Line

Härligt med resa till solen! :)

Men var inte ni i Egypten för nåt år en?

2010-10-03 00:22:48 http://svenskafinnar.blogg.se/
johanna

Har du och din pojkvän gjort slut?

2010-10-04 06:32:18

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback