mössa

2010-10-06 | 08:53:21

mössa polarn o. pyret

jag har fått en hel del frågor om mössan som engla har på huvudet på en del bilder här i bloggen! därför kör jag ett litet allmänt svar i ett inlägg , annars, om de är enstaka frågor, brukar jag försöka svara i kommentarfältet. :)

mössan är köpt för några veckor sen på polarn o. pyret (where ells?) den finns i den här rosa färgställningen och även i den här blå. jag har en liiiten tanke på att även köpa den blå eftersom det matchar englas fleece som hon har under vindjackan .. men vilken tror ni att hon själv kommer hugga på morgonen på g till dagis?

offcourse - den rosa!

jag har börjat tänka så mer och mer nu allt eftersom att engla blir större. det är liksom ingen idé att försöka få henne att använda saker hon faktiskt inte gillar. vi kör dock fortfarande på "varannandagprincipen" här hemma. jag väljer den ena dagen och engla den andra, rakt av! det fungerar faktiskt :) då vet hon alltid att hon får ha klänning dagen efter ;)

Kommentarer
Maja

Så sjukt smart det där med varannan dag alltså! Det ska jag verkligen komma ihåg den dag kläder blir ett "problem" här! Kram!

2010-10-06 09:03:00 http://majao.blogg.se/
Jenny

Min Stella har likadan mössa och lillkillen den blåa. S har även samma färg på både vindfleece och jacka som Engla, hihi! Har nästan slutat shoppa på andra butiker helt och hållet till barnen sen jag börja på Polarn! :-D Finns ju inte mkt som slår Po.Ps kvalitet, funktion och design i alla fall ;-)



Är så glad att du börjat blogga igen! Jag måste erkänna att jag var en av dem som kikade in nästan varje dag under ditt uppehåll för att se om du var tillbaka... :-)



Och jättegrattis till "nya" jobbet! Hur många år har du jobbat på Polarn?

Trevlig onsdag till er! Här vabbar vi, så inget jobb för mig idag :-(



Kram kram

2010-10-06 10:02:17 http://stellailonlovin.blogg.se/
Hondjur

Kompromisser is the shit! ;) Och snart är det helg dessutom! Det gillar vi!!

2010-10-06 10:20:22 http://etthondjur.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback