måndag

2010-10-11 | 07:42:35
vet ni vad den absolut största anledning till mina glesa updates är!?

min DATOR!

altså jag kan inte nog säga hur världelös, seg och ej fungerande den är. det tar flera timmar att fixa bilder och lägga upp inlägg. ibland stänger den av sig hipp som happ och ofta så försvinner allt jag skrivit och lagt in i inlägg. att jag är trött och irriterad på det är bara förnamnet!

när man ska blogga - eller göra vad som helst på datorn egentligen, så vill man att det ska gå snabbt och smärtfritt annars tröttnar man. så ja, är det någon som vill skänka mig en dator ( måste var mac ) så är jag evigt tacksam!!

i helgen har engla varit hos sin pappa och jag har besökt underbarabarn mässa, varit på tjejmiddag, myst, stor städat och storhandlat. det har blivit mkt av trots att min förkylning verkar vara här för att stanna (!?)

fick sms av englas pappa om att engla hade feber igår .. ;( lilla gris ungen. matte skulle vabba idag och imorgon och vidare skulle jag ta. jag hoppas innerligt att det är en kortis och att de inte är något som håller i sig .. jag har superviktiga saker att ta itu med på onsdag och där innan måste jag förbereda massor ... ah! men men..

ikväll ska jag iväg och äta med jennie, underbara jennie. vi ska ses i stan och ta ett glas vin och fylla våra små magar med god mat :) jag ska göra mitt absolut bästa för att omformatera min dator, fixa och ha mig så jag får lite fart på bloggandet. nu är det lite väl glest ... :( men somsagt i´m workin on it!

Kommentarer
denise

Hej! Gillar din blogg! Om din mac är seg kan du testa att rensa bort lite filer så borde det gå snabbare, det kan också ha att göra med ramminnena i datorn. Så det är inte alls säkert att du behöver en ny dator för det.



Maila mig [email protected]

DD Data Distribution, Auktorizerad macverkstad



/ Denise

2010-10-11 11:36:10
Frida-Fantastiskamamman

Ha en jättemysig kväll med väninnan..

Kramar<3

Sanna

Hej!

Vad roligt att du är tillbaka, men jag förstår att det inte är så kul när datorn krånglar sig!



Måste bara plita ner ett stort GRATTIS till jobbet. En dag vill jag jobba med något liknande.



Förresten, lver du och Engla ensamma nu?

Vore så skoj att se mer bilder på ert hem, du verkar ha så mysig inredning.



Mvh Sanna

2010-10-11 16:07:41
smyckestokig

kolla gärna in mina kanonfina smycken. Perfekta julklappar dessutom väldigt lågt pris ! Välkommen

2010-10-12 06:22:36 http://smyckestokig.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback