lightning

2010-10-14 | 09:20:19

nytt doftljus från sia och nytt fat från indiska

igår kom mitt hjärta liza över på sen middag och bonde söker fru pining. gud vad har hänt med bönderna!? det är rena ramar freakshown, hela grejen känns absurd och det känns som tv4 enbart vill håna dessa människorna. jaja, jag lär inte kika så mkt på det eftersom jag stänger på onsdagar :) tur kanske ?

liza hade iaf köpt det här fina fatet till mig och vita blockljus från indiska. jag fick nippra på att hitta någon form av 'lösning' till mitt nya doftljus från sia och ett tårtfat, why not? riktigt fint blev det iaf och de invigdes igår.

nu står tvättmaskinen på med alla lakan och handdukar och jag ska snart ta mig för att börja dammsuga och fixa. engla har 37.3 idag vilket är en rejäl minskning av de senaste dagarnas morgon temp - men jag hurrar inte än! det har ju varit en liten bergodalbanan med feber hit och feber dit .. men ja håller mina tummar att det är över nu .. !!

fat 199:-
sia ljus 80:-

Kommentarer
Britta Bloggar

Fina grejer! Jag läste fat 1999 först och tänkte, oj har de så dyra grejer på Indiska? Lite trött ändå kanske såhär på morgonen.



Sv: du verkar ha en jättebra inställning till det där med att hon jobbar. Ibland kan jag bli lite orolig för barnens skull när man läser om sånt, jag har modellat lite själv när jag var tonåring (vilket ju är en HELT annan sak) och det var hemskt. Men som sagt, blir inte det minsta orolig för er skull, du verkar ha en cool och bra inställning till det hela.

Ha en fin dag!

Liza

Blev ju super fin på lilla bordet :)

2010-10-14 11:27:30 http://entvatankar.blogg.se/
maja-Style & Life by Leia

Klart man ska ha ljusen på tårtfat:) me like:)



SÅÅÅÅÅ underbart att läsa om englas fyra timmar tv-tittande (eller vad det nu slutade på)...är såååå strött på att alla ska verka så pedagogiska, energiska och duktiga hela tiden....(hoppas du inte tolkar detta som att jag inte tycker att du är det utan det är bara så befriande när folk vågar erkänna att dom inte är mallen av perfekta).



Måste fråga...J var är han? han har inte nämnts på länge så jag började undra...men självklart behöver du inte svara.



kramar å hoppas sessan är pigg å kry snart

2010-10-14 14:56:28 http://styleandlifebyleia.se
Jenny

Jag jobbar på Polarn i Uppsala. Vi har två butiker här, en i city och så min butik i ett köpcentrum utanför stan. Älskar det verkligen och hoppas jag får vara kvar. Har jobbat i ett halvår nu, men vikarierar bara för en tjej som antagligen kommer tillbaka i vår...



Imorgon ska vi på Ladies Night hela gänget, vilket ska bli superkul! Vår bc messade nyss och skrev att hon pratat med regionschefen som ville att vi ska ha på oss jobbtröjorna hela kvällen(!) Jobbtröja, hallå! Men hon skojade såklart... hahaha! Hade ju sett kul ut med ett gäng tjejer i randiga bomullströjor bland alla andra piffiga uppklädda, hihi!

Trevlig helg till dig och E! Kramar ♥

2010-10-14 22:36:01 http://stellailonlovin.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback