hej vab!

2010-10-12 | 11:05:55

fröken sjuk får special frukost

somsagt så har engla varit hos dadie i helgen och i söndags, efter englas dans, fick lilla fröken feber, tror hon var uppe över 39 grader och härjade ;( matte vabbade igår och direkt när jag fick höra att hon var sjuk så satte jag in personal idag så jag kunde ta över. igår var hon dock helt feberfri men vi bestämde iaf att hon skulle vara hemma idag och tur var det kan jag säga ..

när vi möttes upp imorse vid 7 tiden så var väl inte engla den piggaste av tjejer men hon såg också blek och dålig ut .. när vi landade hemma satte vi på film och tog tempen, japp helt riktigt, 38,2 .. hur kan det gå så upp och ner sådär jämnt? ibland kan engla ha feberslängar på kvällarna men inte det minsta på dagarna?

jag tror det var förra hösten hon hade så och jag höll på att bli tokig! man visste ju aldrig om hon var frisk förens kvällen hade börjat smyga sig på och flera kvällar i rad så for tempen upp och det var bara till att vara hemma ;( på dagtid var hon pigg som få och lekte, fixade och hade sig .. hyffsat surt att inte kunna gå på dagis då ..

idag kör vi iaf all in mys och kurering! engla sitter nu i soffan framför fjärde timmen av barntv (don't you judge me). jag ska passa på att tvätta lite och fixa här hemma men också jobba lite. packade ihop en hel del igår som jag tog med mig hem och kan fixa med. blandannat så har jag en presentation som jag ska göra imorgon men just nu ser det mörkt ut .. det lär bli vab imorgon med ;( man måste ju ha minst 24 timmar friskt innan dagis ..

Kommentarer
Hondjur

Krya på dig Lilla Engla!! <3

2010-10-12 12:40:54 http://etthondjur.blogg.se/
Hanna - mamma till ღNeoღ

stackars liten! =( hoppas hon blir frisk och pigg snart igen...

passa på att mysa! ^^



2010-10-12 13:14:23 http://hannaofsweden.se
mammaxtre

Hoppas hon skall kyr apå sig snart. Aldrig roligt att vara sjuk.



Ha det gott

2010-10-12 14:44:03 http://mammaxtre.blogg.se/
Jenny

Krya på dig Engla! :)



Skulle va kul att se vad ni köpte på ullared om du har tid :)

2010-10-12 17:08:32
Mia Högdahl

Men stackars liten tjej!

Klart man måste ha specialfrukost då man är sjuk. :-D

Hoppas hon snart är frisk igen!



ang. rensa hemma. Jag har faktiskt vart riktigt duktig på att hålla efter nu när det kommer till bäbiskläder. INget kvar nästan efter minstingen.

Sälja är bra! :-)

2010-10-13 09:22:04 http://woodland.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback