onsdag

2010-05-12 | 21:15:14
vi hämtade engla vid fyra idag, en glad liten pingla var det som spexade för fulla muggar i bilen på g hem. fröken har kommit in i en jobbig sväng där hon äter enormt bra till både lunch och middag men där mellanmålen blir lidande. resultatet blir en gnällspik innan middagen står dukad. idag var inget undantag ...

det är tårar och hon ska försöka proppsa på välling å ena sidan och collin på matborde å andra. ibland kan man inte bli annat än matt. efter några tuggor lax ikväll så piggnade fröken till och började prata glatt och skojja. haha det gäller bara att lida de få minuterna innan middagen så fröken får något i magen med andra ord, hon är precis som sin mamma :P

middagen bestod av lemon marinerad lax, gnocci, rom sås & sparris. vi passar på med att sätta på grillen nu när solen är framme och värmen är med! vi passade även på att smita ut till skogen och plocka lite nya blommor, de som stått på bordet har fått avvika .. "det blir lätt gammla det här blommorna engla" vitlögn? :) ibland måste vi alla!

 

lite trevligar, finare och mindre insektstäta blommor :)


Kommentarer
Carro

åå så fint med vitsippor!

carolina

hehe, det låter som jag gör exakt innan middagen, är otroligt dålig på mellis, så jag kan bli så hungrig innan maten att när den väl ska ätas är jag gråtfärdig och får inte i mig något, för allt är fel! kanske kan duka fram morotsstavar och lite gräddfilsdipp strax inann middagen? :) gott, nyttigt och lagom med energi för att kvickna till :)

2010-05-12 22:54:52 http://acarolinas.blogg.se/
mammaxtre

Vilka fina bilder- Är avis på dig som alltid har fina bilder i bloggen.



2010-05-12 23:08:51 http://mammaxtre.blogg.se/
Liza

love, du får hålla lite koll på fejjan.. det är min enda komunikation med sverige just nu..eller mailen men fejjan är enklare.



Looovvee



ps. ni är så jävla fina, vill plocka sippor med er!

2010-05-12 23:09:03 http://entvatankar.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback