tiden går ...

2010-05-24 | 10:20:09

min vackra fina -STORA- unge ♥


tiden går verkligen helt sanslöst fort! jag minns det som att det var för kanske ett eller ett par år sedan som engla föddes, som jag lunkade runt på förlossningen och tyckte att hon faktiskt kunde ta och komma ut efter 2 dagar med värkar .. men nej det var inte ett, två eller ens tre år sedan jag stod där engla skulle ut. det är snart FEM år sen!

jag vet inte var tiden har flugit?
var tog den vägen?
var har vi gjort av den?

jag kan få  ångest när jag tänker på det, lite som att jag missat något trots att jag alltid funnits här, alltid har haft engla. jag kan inte stoppa tiden eller få den att dras tbx, det jag kan göra är att ta vara på den tiden vi är i, den vi upplever just nu. dock så är det inte lätt, det finns en vardag som det är svårt att hela tiden vara helt närvarande i. det är så mycket omkring som hindrar. men varför egentligen? varför låter vi saker hindra oss? så är det för mig iaf

till sommaren fyller engla fem år, fem år .. det är helt sanslöst! hon är stora tjejen nu, stora tjejen med åsikter, tankar och mycket mycket känslor. hon har utvecklats till en 'egen' person och det har gått så fort. till en början när hon var en baby var hon hjälpslös och behövde mig till 100% men nu, nu blir hon bara mer och mer självständig.

det känns som att jag kommer vakna en dag och hon är femton åt, skriker åt mig och donderar. jag måste, måste ta vara på den här tiden. på barndomen! engla är en helt fantastisk lite varelse som jag inte kan få nog av. jag längtar efter henne när hon är på dagis eller hos sin pappa. jag oroar mig i överflöd och tänker 'om' alldeles för mycket, jag måste släppa det och leva i nuet, ta vara på henne och njuta ..

nu ska jag maila en skola till engla, hon ska ju faktiskt börja i skolan tills nästa år. hur sjukt är det inte? min lilla är stor .. hjälp! jag känner mig så osäker på det här med skolval och förlitar mig till min fina vän j som vet det mesta om skolor :) jag ska försöka få in engla på en privatskola som hon rekomenderat och troligast ska välja till sin dotter. jag bör väl ta tag i det nu och inte sitta och tänka och bli smått förvivlad .. haha ..

Kommentarer
carolina

haha, tiden går ju bara fortare och fortare ju äldre man själv blir tycker jag, när man var barn sniglade den sig fram, härligt för engla med andra ord :)men du, bebis och barndomstiderna är väl inte helt över än? du har ju måååånga år på dig att skaffa en till :)



kram och trevlig måndag!

2010-05-24 10:26:49 http://acarolinas.blogg.se/
Nathalie

hon är verkligen jättesöt !

2010-05-24 10:59:10 http://Nathaline.devote.se
mammaxtre

Håller med, tiden går sannerligen fort. Men jag kan erkänna att det är lite skönt att de blir större och självständigare.



Ha det gott

2010-05-24 21:53:06 http://mammaxtre.blogg.se/
ina-bina

Jag kan inte heller riktigt greppa att hon snart är FEM år, det var ju nyss hon var så liten och pluttig. Som när hon satt i fönstret i den där videobloggen hon säger alla sina namn! Gullunge :)

2010-05-25 08:17:24 http://inabina.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback