2010-05-25 | 18:56:46

haha! hur cool är inte den här donnan då?


vi svängde ner till centrum för att handla lite till middagen nu på eftermiddagen och då kilade vi in på h&m en snabbis och plockade på oss bland annat badkläderna jag skrev om igår, dessa ♥ glajjer och knästrumpor.

 

ett par ♥ glasögon har min donna bett om länge och väl men jag har bara sprungit på en större modell samt en mindre bebismodell, men nu hade vi turen att springa på ett par i perfekt size! :) ingen var gladare än engla!

 

dock så blev glädjen kort eftersom engla passade på att kräkas direkt när vi kom innanför dörren här hemma. matförgiftning? in my *ss. här har vi fått något trevlig magsjuke variant såklart. det som är skönt är att hon inte har feber, inte lider emellan kräkningarna och faktiskt kan äta - och behålla, en hel del av det hon äter. skum sjuka?


Kommentarer
Amanda

Haha...så söt hon är! Vilka coola brillor. ;)



Tycker absolut du ska hålla utkik. Vinstpotten i tävlingen som kommer upp är verkligen något jag själv skulle velat ha också. Är grymt avundsjuk på er som kan tävla. :)

Kram

2010-05-25 20:15:33 http://creyla.blogg.se/
caroline

vilken fin blogg du har. Massa fina bilder. Så söt hon är Engla. Coola brills!

Jag tycker som du, ingen planering blir nog bäst. Det blir ju som det blir ändå. Sedan kan man ju kolla lite fakta mm. men men, ingen ide att oroa sig. Ha en skön kväll. kramar

2010-05-25 20:28:09 http://www.rarelady.se
Elinor - Mamma till Liam & Tigra -

KRYA PÅ DEJ ENGLA!!!

2010-05-25 20:32:21 http://ronile.se
Mathilda

Sådär hade jag också ... och nu vill jag inte skrämma upp dig... men i en veckas tid!!!! Jag kräktes så fort något kom ner i magen men mådde skitbra i övrigt (eller ja, så bra man kan må efter en vecka utan mat). Asskumt! Funkade dock bra att sörpla i sig lite fruktsoppa/nyponsoppa/blåbärssoppa i slowmotion. Tror typ att jag portionerade ut ett glas under en hel dag. Haha.

2010-05-25 21:38:55 http://enannandelavstockholm.se
Karin

Sweet!

2010-05-25 22:27:04 http://karincicilia.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback