torsdag

2010-03-25 | 08:32:23
godmorgon!

imorse vaknade jag av att engla inte låg brevid mig i sängen och hon hade inte heller vaknat och begär välling. "lever hon?" jag fick lite små panik och sprang upp och höll henne på ryggen, japp, hon andades. hon var väl bara totalt utpumpad efter gårdagen min lilla prinsessa :)

nu har vi klätt oss, engla i missmatchande strumpbyxor, tröja och kjol men det gör inget, det är hennes kläd-dag. jag har dragit på mig min svarta långklänning med en ordentlig kofta över. jag vill ha vår men idag ser det gråare än gråast ut ute. suck! det tycks vara någon sort av varannan dags väder här - fint, grått, fint, grått ...

idag ska jag iväg med liza på en lite utflykt. vi ska bege oss till gustavsberg och porslinsoutleten. jag är i behov av vardags tallrikar, skålar & ansjetter, vi får ser vad som finns att finna :)

flytten börjar verkligen smyga sig på och idag är det 6 dagar kvar. om en vecka så har tillträdet altså redan skett och vi står bokstavligen med en lägenhet :) åh! jag längtar som en tok samtidigt som jag oroar mig för hur det kommer bli med möbler, färger osv ..

vi har iaf bestämt att vi ska lacka om hela köket vitt. idag är det i trä och jag är smått allergisk emot trä. kanske inte på möbler osv men just på ett helt kök blir för mkt för mig så vi ska skicka in luckorna redan på söndag :) spännande! tror det kommer vara väldigt värt det och att det kommer bli sjukt snyggt! vitt är aldrig fel!

nu kommer min dags-ångest.

efter gustavsberg så blir det till att möta upp min c. han ska följa med mig till läkaren. jag ska göra en magnetröntgen idag. ni kanske minns att jag nämnde att jag var och röntgade min lever för en tid sedan? det måste bekräfta det som de såg då och behöver då göra en magnet röntgen ..

.. tänk på mig idag? okej?

Kommentarer
carolina

tänker på dig =)

2010-03-25 09:30:23 http://acarolinas.blogg.se/
Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Skönt att lilla Engla sovit gott hela natten!

Och man slutar nog aldrig oroas för sitt lilla barn när den väl sover en hel natt :)



Ska absolut tänka på dig idag!

Kramar

2010-03-25 09:57:10 http://edvinsmamma.wordpress.com
Maria, Livet med tre

tänker självklart på dig och hoppas hoppas att allt är som det ska :-)

Massa kramar till dig i dag!!

2010-03-25 11:13:20 http://livetmedtre.wordpress.com
Alexandra

Jag tänker på dig och hoppas att allt går bra! KRAM

2010-03-25 14:16:44 http://masoou.com
lina

hej vart kommer din svarta långklänning ifrån?

2010-03-25 17:38:46

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback