junie 4år ♥

2010-03-08 | 08:46:38


i söndags var det kalas för hela slanten! det var till att dra på sig klänningen och klackskorna (i englas fall tofflor?) och bege sig hem till junie som igår blev fyra år, hipphipphurra! det var ett prinsesskalas som hette duga, haha, allt var rosa och fluffigt tom den hemgjorda fjärilstårtan som jeannine svängt ihop :)

kiddsen, som engla aldrig tidigare träffat, och engla lekte kalas bra så vi föräldrar slappade i soffan med kaffe och hembakade småkakor. en sådant kalas som jag också uppskattar med andra ord , haha.

av oss fick junie en pärlburk med gula pärlor och prinsess-klistermärken som engla valt ut speciellt till henne :) gladast blev mamma jeannine för presenter för junie blev det mest att slänga åt sidan och leka med kompisarna, såklart!

jag och engla blev kvar någon timme efter att resterna kalasfölje gett sig av hemmåt. det blev ännu mer ligga i soffan och små prata, sådant som man behöver. är otroligt glad att dessa två krabater (junie & jeannine) finns i våra liv, förstår inte riktigt att vi inte känt varandra längre än vad vi har ♥

Kommentarer
Jeannine

Mysbilder på prinsessorna:) Ja igår va det en speciell dag med massa mys. Junie var väldigt nöjd med kalaset och längtar efter flera såna dagar tillsammans med Engla. Vi kommer ha massor med såna dagar framför oss när ni snart flyttar närmare oss. Myyyyys!

2010-03-08 09:37:57

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback