gårdagens

2010-06-23 | 09:52:54


igår var första dagen för engla på dagis på över 2 veckor! hon var överlycklig när vi satte oss i bilen och begav oss bort. det har börjat gå över till semstertider på dagis så de har slagit ihop de tre avdelningarna till 2 stycken. i vanliga fall är det över 50 barn på englas dagis men nu börjar det smyga sig neråt och igår var dom 30 stycken.

engla, jag och en hel lite tjejliga av min mammas sida av släkten ska bege oss upp till dalarna och landet på söndag. så för engla blir det enbart dagis idag och sen ledigt i 1.5 veckor. sen ett par dagar på dagis och sen iväg till gotland i en vecka :) härligt att mellanlanda lite på dagis kan jag tänka mig, leka av sig lite och träffa kompisarna :)

gud nu insåg ja att jag kommer få urusel lön i juni-juli .. haha, fast jag har tagit ut en hel del mammadagar också så jag savear upp det me det :) och vad är pengar om man aldrig är ledig? i slutet av juli och hela augusti så ska jag jobba som ett litet djur :) hoppas de är just då de blir dåligt väder :P

klänning po.p
skor h&m
diadem h&m
kofta po.p

Kommentarer
mammaxtre

Dåligt väder vill vi inte ha...

2010-06-23 21:44:18 http://mammaxtre.blogg.se/
Alexandra

sötis! :) hur gick det med byxdressen?

2010-06-23 22:11:54 http://thesmalltowngirl.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback