Fia-Lotta

2010-06-03 | 09:28:18

lillan min ♥ sorry för dålig kvalité


fick en kommentar igår om att emma hade sett engla på unt.se, eller ja hon trodde att hon såg henne :) och visst var det fröken engla! jag har faktiskt inte sett den här bilden. den gjordes för socialdemokraternas räkning i höstas tror jag det var. hennes pappa gick med henne och vad jag minns så var det en riktigt tråkig plåtning för engla.

hon hade muttrat och varit sur och irriterad. trist trist, så ska det inte vara! jag är glad att det var en engångsföretelse eftersom hon annars älskar att stå framför kameran och stojja med andra barn på olika plåtningar.

på måndag är det föresten dags för hennes 3 h&m plåtning, på väldigt kort tid faktiskt. ska bli roligt och engla hoppade högt när jag berättade. på h&ms plåtningar är det alltid ett gäng barn och trivselfaktorn är hög. engla trivs som fisken i vattnet, haha.

bild unt.se

Kommentarer
Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Fina lilla Engla! Hon dyker upp lite här o där nu...roligt :)

Spännande med en ny HM plåtning för henne också :)

Kram

Johanna - MyShoebox.se

Men så roligt! H&M, inte unt eftersom hon inte verkade gilla det... Har hon hållit på med plåtningar länge och hur kom ni in på det?

2010-06-03 10:53:26 http://myshoebox.se
Jasmine

Nej va tråkigt, så ska det ju inte behöva vara att hon inte gillade den plåtningen! Då blir det mycket roligre med H&M som hon kanske känner till lite mer..hon är så söt! Kram

2010-06-03 12:53:51 http://jassenilsson.blogg.se/
bitte

Hej vill tipsa om min nya tävling där du kan vinna valfritt schampoo och balsam



http://www.lovemercury.se//2010/june/tavling.html

2010-06-03 22:13:43 http://www.lovemercury.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback