to myself

2010-07-30 | 20:05:16



tröja lindex
trosor twilfit

här vill jag inte påstå att pengar flödar på något sett och jag har verkligen varit åthållsam med allt vad shopping heter den här månaden. det har varit super struligt med mina mammapengar från juni men nu verkar allt i sin ordning och till nästa vecka bör jag få föregående månads mammapenning, lovely! jag avskyr att leva 'snålt'.

idag var jag dock på en liten runda i centrumet där jag jobbar och köpte mig en liten välbehövlig update av trosgarderoben ;) haha intresseklubben antecknar, jag vet! men grejen var väl mest att jag tänkte tipsa er om att twilfit har 1/2 rea priset = kap kap kap! det är så man handlar strumpor och underkläder, haha, jag iaf!

inne på lindex sprang jag på en ultimat mys/fin/nedklädd/uppklädd - tröja. perfekt till det mesta helt enkelt! ikväll ska jag ha den med ett grått skärp i midjan (bah jag är inget fan av skärp i midjan annars men här passade det faktiskt) och röda läppar - no more. ska till malin med j på lite vin. jag är barn + man ledig i helgen ..

jag avskyr att vara själv

Kommentarer
Maria

Ohhh.. den där tröjan har jag oxå precis köpt :-) Mycket härlig!

Jag brukar oxå köpa underkläder på rean.. är för snål för annat ;-)



Hoppas du har en mysig kväll... Kram Kram!

Anonym

nej att klampa omkring i ballerinas alternativt ett par finare skor i modell flipflop är icke att föredra. ajaj! shit pommes. känns dock inte så smickrande eller speciellt roligt att klampa omkring i vanliga mjuka och sköna slipin heller. så; snygg och ont eller fult och skönt? ;)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback