en ö i havet

2010-07-28 | 21:19:36
jag har ju helt glömt att visa er bilderna som jag tog när vi var ute i södertäljes skärgård förra veckan. som jag skrev då så var vi  på ett smått fantastiskt ställe! huset låg mitt uppe på en 'liten' ö med enbart havet omkring, vi fick ro över i en eka för att nå den privata bryggan. att det ens finns sådana här ställen!

linnéa och erland hade packat en korg med champagne och små snittar som vi smög ner till bryggan med och smaskade in. jag blev nästan stum av naturens skönhet, helt sjukt egentligen, men jag är inte 'van' vid att ha havet så nära inpå.

vi satt länge och njöt av vinden och skrattade och pratade. senare blev det middag på en mysig uteplats och där blev vi kvar tills vi fick snilleblixten att bada :) haha! skönt var det iaf och kvällen slutade inte förens långt in på småtimmarna då vi alla var helt slut av friskluft, gott vin och skratt ♥




tack snälla söta för en mysig kväll & natt

Kommentarer
mammaxtre

Vad härligt att ni har vänner som bor så bra. Tar man en båttur kan man konstatera att det finns endel smultronställen här och där. Mysigt!

2010-07-28 22:58:31 http://mammaxtre.blogg.se/
Petra Bloggar

Jag har en nikon d40x, men vill gärna byta upp mig nu, denna har hängt med ett par år nu. Har du tips? :D



Vad mysigt ni har haft det :-)

2010-07-29 10:08:54 http://www.petrabloggar.com
Helen mamma till Lea

Jo de är kanon att man kan gå tillbaka och se vad man skrivit, jag vet dock inte hur jag ska göra om jag ska dela med mig så mycket i bloggen, känns så konstigt när man inte vet vad de är för människor som läser. Och min man gillar heller inte att jag skriver för mycket om Lea och det kan man ju förstå. Alltid roligast att skriva för vänner och även andra mammor men man vet aldrig om de sitter något snuskhummer bakom skärmen även om jag aldrig skulle lägga ut bilder på gumman som är avslöjande på något sett. kram

2010-07-29 13:05:55 http://helenm.blogg.se/
Helen mamma till Lea

jo sant de du skriver, finns som sagt så mycket bloggar ute nu. kram

2010-07-29 16:06:45 http://helenm.blogg.se/
Sanna

Ni ser ut att ha haft det toppenmysigt! =)



SV: Jo ibland kan man ju bara inte lämna ett fynd och när man sen vet att det antagligen finns någon annan där ute som är intresserad och vill betala för det så gör det ju inget att man kan tjäna en liten slant i samma veva.. =)



Ha en fortsatt fin sensommar!

Kraaaaam

Sanna

Frida-FantastiskaMamman

Men gud vilket ställe...tänk att ha ett eget sånt litet paradis...

Puss<3


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback