barnfritt

2010-07-20 | 23:14:27
somsagt så är engla borta måndag-fredag och just nu är hon med nannie på gotland. det ska vara gravsättning av hans mamma ♥ också ska det tydligen handlas i leksaksaffären och badas. pratade med fröken tidigare idag och hon hade allt annat för sig än att prata med mig, haha, fokus var liksom leksaksaffären :)

även om det verkligen är så här, alldeles för ofta, så är det också skönt att vara barnledig. har varit några intensiva veckor tidigare och nu är det mycket på jobbet och jag känner att jag behöver hitta hemma-fokus igen. det har varit många semesterslängar och nu måste jag landa hemma. och då är det faktiskt liiite, en gnutta, lättare att göra det barnfri ;) det är städning hemma, tvätt, sena jobbkvällar (landade hemma 22.15 idag) så ja engla har det ungefär 100% bättre iväg på äventyr på gotland än här hemma med en sliten mamma! på lördag ska vi dock på äventyr!!

somsagt så jobbade jag till 21.30 idag och det finns en viss anledning till det.
i will tell you imorgon bitti :)

imorgon öppnar jag och sen ska jag och c passa på med en utstickare till trångsund och hälsa på c kusin och flickvän. det blir till att sova över och äta & dricka gott, i hope ;)


inlägget skulle ha handlat om att vi passade på att se denna igår :) ännu en lyx i barnfriheten!
grym var den också


Kommentarer
Anniken

Nu tror jag att världen är allt skämmande liten. Sitter utanför corner coffee i Visby. Plötsligt ser jag ett bekant litet ansikte framför mig. Gick genast in på din blogg och fick det bekräftat, måste ha varit Engla och morfar jag såg. Skrämmande! Tittade efter dig men läser ju nu att du inte är här. Hoppas allt är bra med dig och att du har en bra sommar. Kram

2010-07-21 14:39:02 http://anniken.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback