all by myself

2010-07-31 | 10:16:40

sötaste igår vid frukost ♥

klänning polarn o. pyret
örhängen grönalund

i helgen är jag altså all by myself (hade den låten på huvudet hela dagen igår och såg mig själv ligga i soffan med rödvin som bridget jones, haha) engla är hos sin dadie till måndag morgon och c vände iprincip i dörren från polen/tyskland och begav sig med bästa kompisarna ner till öland. mysigt för honom att få ha lite grabb-häng!

till en början var jag helt fanatisk och behövde verkligen boka upp mig hela helgen för att orka med att vara själv, jag avskyr det nämligen! speciellt när det inte alls är självvalt .. igår var jag över hos en granne och satt och drack vin in på småtimmarna, mysigt men blåsigt och det resulterar i en dunkande hals idag .. skit!

idag har jag haft lite olika planer och det lär sluta med soffhäng om jag känner mig självrätt :) det jag iaf skulle komma till var att det inte alls är så farligt att vara själv .. det är faktiskt ganska skönt att bara köra sin egen takt, inget tjat ♥ och inga direkta måsten. det är ju viktigt att kunna vara själv och då är det ju bra att man kan uppskatta de! :)


Kommentarer
Maria

Att vara själv.. det älskar jag.. men får ALDRIG vara det. ser fram emot att kanske få vara det snart snart.. kanske bara en timme el två. Försök och njuta, att kunna njuta av ensamhet är lite av en konst :-)

Kramar!!

2010-07-31 20:24:12 http://livetmedtre.wordpress.com
Emilie

Ja det är ett måste att ha! :P



Guuuud så söt dotter du har! :)

2010-08-02 21:36:46 http://emilieasplund.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback