hello!

2010-01-15 | 13:22:51
I'M BACK! :)
Efter en lite tradig sjukhusvistelse så fick jag åka hem igår, wawawiwa! Underbart skönt att få komma hem och krama lillan min och sova i min egen säng. Efter 3 dagar och 2 ultraljud på magen, gastroskopi i magen (ner med en liten kamera i magisen), hundraelva blodprover och klämmande hit och dit så vet dom NADA! Ingenting. Känns lite skumt att jag kan ha ont och en sänka på lååångt över normalt och det inte går att hitta felet. Jag är iaf sjukskriven en vecka och ska tillbaka nästa vecka för att ta fler blodprover och en ny sänka.

Det är alltid lite skumt att vara på sjukhus. Man tappar liksom uppfattningen om omvärlden och det enda som finns är jag, där och då. Som tur var har jag haft syster och Nikki där två av dagarna och reserande tid har C sprungit fram och tillbaka och även Liza har varit och besökt, tack alla söta ♥

Nu är det bara för mig att tagga ner några snäpp och ta det lugnt med mat (som jag får ont i magen av att äta) och vila mig. Idag har jag inte ansträngt mig mer än att gå med Engla banan till dagis, handla lite och sen sitta med Nikki i knät och titta på syster som bakat bullar. Åh som jag längtat efter att få en ny & hembakt bulle! Sen kommer Liza och äter middag med mig innan C kommer.

Engla är hos sin pappa i helgen och jag ska bara vara och slappa. Alla är ute ur huset så jag och C ska mysa och ha de skönt. Dock så jobbar C på lördag så då blir det lite ensamt men jag ska mest troligt försöka orka gå på en lägenhetsvisning. We will see.. Ska försöka uppdater lite här med bilder och grejs jag har på lager :)


(har hört att mama kommit ut till prenumeranter? jag har fått alla bilder men är ändå spänd på hur det ser ut i tidningen!)

Kommentarer
Hondjur

Yay! You are back! Hoppas du tillfrisknar fort nu söta! Kram på och ha finaste helgen!



2010-01-15 14:13:41 http://sagoelin.blogg.se/
Karolina

Grattis till de fina bilderna i tidingen Mama. Min damp i brevlådan igår. Har läst din blog till och från i ett år (halkade in här via Stocktownstories) och ville egentligen säga "Hej"!

2010-01-15 14:57:20
Sofia

Skönt att vara hemma från sjukhuset! Hoppas du blir bättre snart. Såg bilderna i MAMA.. superfina!! Som alltid :)

2010-01-15 15:11:11
Mathilda

Skönt att få vara hemma igen, men lite otäckt att de inte finner något som är fel. Du får fortsätta krya på dig och ta det luuuugnt i helgen.

2010-01-15 15:14:50 http://enannandelavstockholm.se
Emilie

Samma sak hände mig för 2 år sedan! Har magkatarr vanligtvis, men fick extremt ont i magen denna gången o feber, blev ingad på sjukhus. Fick stanna i tre dagar, sen fick jag åka hem utan att de visste vad felet var!!! Hade också hög sänka + dåliga levervärden och gjorde massa prover! Kan glädja dig med att det inte har inträffat någon mer gång, men visst är det jobbigt när man inte vet vad felet är! Grymt fina bilder i Mama, ni e så söta :)

2010-01-15 16:27:11
Ingela

Skönt du fått komma hem igen :) och hoppas de hittar vad som är fel.

Krya på dig.

Carro.

Vad skönt att du är tillbaka! Men jobbigt att inte veta vad som är felet!

Kristin

Hoppas du snart mår bättre och att dom hittar vad som är fel. Fina ni var i Mama. KRam

2010-01-16 07:39:03 http://lillprinsessan.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback