BEBISBOKEN - ORO

2010-01-06 | 20:20:41

börja läs här.

 

4 februari 2005 V. 16

Igår ringde jag till Mali (bm)  för att få be att komma dit för att lyssna på hjärtat på den lilla. Jag har varit orolig att den lilla ska vara död eftersom jag inte börjat känna sprarkar ännu. ”Det kommer först v. 18-20,” sa Mali.

 

Jag fick iaf komma dit igår vid 15 tiden, Lina följde med mig. Jag fick lägga mig på brittsen och Mali tog fram maskinen som man hör hjärtljudet igenom. Jag fick kräm på magen och hon tog maskinen emot där bebisen skulle ligga. Åh! Jag hörde det igen! Nu kunde den lilla till och med sparka så det hördes, det var så skönt att få höra. Jag blev direkt lugn och kunde börja njuta igen.



 

Jag har kommit på ett fint namn som jag är lite förälskad i; Engla! Så sött. Längtar så..

 

Mali berättade att ungaföräldrargruppen hade upphört pga att det inte fanns pengar, men om det kom pengar så skulle de ringa mig. Jag fick också svar på proverna som jag tog i samband med inskrivningen, det var inga konstigheter. Jag måste dock vaccinera mig mot rödahund när jag fött barnet etersom jag inte har haft det ännu...


Kommentarer
maria

Mysigt! Jag önskar att jag skrivit dagbok när jag var gravid med Malva. Jag är alldeles för lat :)



Hörru du din polarn och pyret-expert :), jag har en fråga till dej. Jag har tänkt köpa höst/vinter ytterkläder till Malva på rean på fredag som hon kan ha på dagis till hösten/vintern. Jag vet inte riktigt vilken storlek jag ska ta. Malva kommer att vara 1 år och 6 månader i Augusti och ligger precis på medelkurvan i både längd och vikt för hennes ålder. Är Polarns jackor och overaller stora i storleken? Vilken storlek tror du att jag borde köpa?

mvh maria



Anniken

Ååå bebisbokuppdatering, alltid lika mysigt att läsa.

Antar att du uppskattar att du skrev den och jag tror att du kommer tycka om det ännu mer om några år. Sen tror jag dessutom att Engla kommer tycka om att få läsa den när hon blir äldre. Kanske den dagen då hon själv väntar barn :)

Kram

2010-01-06 22:04:58 http://anniken.blogg.se/
Lina

åå kommer ihååååg! kärlek

2010-01-06 22:30:32 http://linadimoda.freshnet.se
Hondjur

4 februari fyller jag år .. Och då bestämde du att det blev en liten Engla :) Sweet :)

2010-01-07 09:27:30 http://sagoelin.blogg.se/
Frida-Fantastiskamamman

Att kunna gå tillbaka & läsa om alla de känslor man hade under sina graviditeter är så mysigt att ha.

Oron har jag haft under alla mina graviditeter...

Hoppas att ni mår bra allihopa & att du haft en skööööön ledighet.

Massor av kramar<3


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback