lördag

2010-02-27 | 10:21:28



vilken kväll det blev igår!


vi började lite smått, jag och sötaste Jeannine, hemma hos henne med skumpa och singstar. jag sminkade mig svart svart runt hela ögonen. blev faktiskt lite ballt, ska ta mig en sväng förbi makeupstore idag och köpa upp mig på ögonskuggor :)

min C och hennes F hade "guysnight" men det slutade dock med att vi alla svängde runt på samma ställe i natten :) grymt roligt, som alltid! det är inte ofta det kan bli fel med dessa människor.

idag känner jag mig faktiskt riktigt pigg och jag maler 'löööning' i huvudet och försöker inbilla mig att det kommer vara tjockt med folk på jobbet idag, jag menar snön börjar smälta! kiddsen behöver nya ytterkläder, right ? dock så hade jag önskat mig en frukost som den här över, sådana långa, utdragna med scones och kaffe i mängder ♥


vad gör ni en dag som denna?
töning (löning?) & allt :)

Kommentarer
Melanie

Igår fick vi reda på att vi väntar en dotter, så idag ska jag handla ngt sött på POP tänkte jag:-)

Hondjur

Detta töande säger jag.. -suck- Jag må vara galen men jag gillar (älskar) snö och vinter och tycker den kan stanna tills april :) Idag blir det städning, myskväll och lite shopping för våran del.. och planera middag. Detta ständiga bekymmer:) Ha en fin dag på jobbet gumman! Kram på!

2010-02-27 12:54:45 http://sagoelin.blogg.se/
Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Denna dag har spenderats med att återigen titta ut på all snö som kommit...tror att snöovädret hittat till oss nu?



Hoppas att du har en bra dag på jobbet!

Kram

2010-02-27 15:32:20 http://edvinsmamma.wordpress.com
Maria, Livet med tre

Denna helg har jag ledig helg så den spenderas hemma med familjen.. Det hade ju varit lite skoj att jobba löning helgen , speciellt som jag pratade med jobbet i går och dom hade så gott som blivit omkull välta av anstormningen av kunder helt plötsligt. Det är ju såååå kul när det är så mycket folk!!

Hoppas du blev nersprungen i dag ;-)

Kram Kram


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback