en dag förbi

2010-02-23 | 22:32:40


 

febern har inte riktigt gett med sig idag, hon har legat och svajjat på 39° hela dagen .. riktig seg vattkopps-sjuka det här. engla håller dock modet uppe och det är bara vid ett fåtal tillfällen som hon blir riktigt frustrerad och skriker "mamma det kliar! det kliar!" gång på gång. och då är det alltid i slidan :( på kroppen är det hellugnt, trots att hon har extremt många koppor.

 

vi har bara tagit det lugnt idag, bakat bröd och kikat på film. både engla och jag somnade i soffan på eftermiddagen när vi kikade på lotta på bråkmakargatan, haha. jag vaknade av att engla gnuggade sin näsa mot min och höll mitt ansikte i sin hand, ombytta roller? hehe, min söta! hon har varit sådär feber-seg hela dagen ♥

 

tanken var att engla skulle åka hem till sin pappa imorgon också skulle han vabba tors-fre eftersom hon ändå ska vara helgen där men nu känns det inte riktigt aktuellt. jag vill se att febern lägger sig ytterligare innan jag vill flytta på henne, för hennes skull. man vet ju själv hur det är när man är sjuk :( vi skjuter det till fredag så länge iaf.

 

nu ska jag dricka te och kika lite på os, även om jag verkligen inte är ett fan av sport på något plan så kan det vara lite roligt att kika på innan man somnar :) det är mitt nya scrubs just nu, sövandes ;)


Kommentarer
LadyLajsa

sv: Ja det är sjukt jobbigt. Man förstår inte riktigt hur dom tänker. Man ska väl ändå få det man betalar för? Men antar att dom inte diskuterar så. det ska tydligen bli hyreshöjning också, och då sätter jag verkligen stopp.



Allt bra med dig annars?

2010-02-23 22:59:24 http://ladylajsa.blogg.se/
Mimmi

Usch, stackars liten. Måste var hemskt!



Ville annars bara säga att din bogg är underbar, otroligt mysig att läsa! Tycker det är modigt att blogga och bjuda på så mycket av sig själv, men du gör verkligen ett bra jobb!

Hoppas Engla kryar på sig snart och att resten av veckan blir bra!

2010-02-24 01:26:22
mammaxtre

Att mysa med sitt barn i soffan framför en bra barnfilm/barntv är väldigt mysigt. Stunder man saknar när barnen blir stora. Tur för mig fick jag en sladdis. Jag får njuta en stund till framför Bolibompa och filmer som Upp exempelvis. Hoppas hon kryar på sig lilltjejen.

2010-02-24 06:42:06 http://mammaxtre.blogg.se/
Titti

Hoppas dottern snart blir piggare. Finns inget värre än att ha sjuka barn när de är sååå dåliga,då svider det allt i hjärteroten...Ha en bra dag!

2010-02-24 07:04:45 http://livetpavischan.blogg.se/
Alexandra

Stackarn.. inte alls roligt att ligga sådär sjuk.. :(

Länken till Leilas: http://www.recept.nu/1.18332/leila_lindholm/matbrod/mjol/filmjolkslimpa är det samma? :) Jag hoppas verkligen hon blir bra SNART!! Kramar till er båda!

2010-02-24 07:41:56 http://masoou.com/
Alexandra

Tack vännen - du också! Sockerberoende är ingen lätt fight! Men vi fixar det så... :)

Får du i henne keso - BRA jobbat! Vill gärna ha receptet - du kan skicka det på min mail om du vill! Tack snälla! Kram

2010-02-24 10:10:38 http://masoou.com/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback