mysig söndag ♥

2010-12-12 | 21:35:02

ikväll har vi kikat på de sista avsnitten av "mysteriet på greveholm" den gamla julkalendern från typ -96, minns ni? engla som allt för ofta är rädd för det mesta har suttit som klistrad framfrö hela serien som var på över 4 timmar (nä vi har inte sträck tittat utan tagit det i portioner i3-4 dagar nu) trots spöken och robotar! 

alla tre har suttit och kikat på upplösningen ikväll, atlså avsnitt 20-24, där allt händer :) nu är engla halv bitter över att den faktiskt är slut .. men kanske ja ska köpa trolltider imorgon? det kommer jag ihåg att jag oxå älskade som lite. kan bli en hit det med om jag har tur! årets kalender har inte varit en engla-höjdare, tyvärr.

imorgon är det lucia dax på dagis och jag och nannie ska kika på engla :) den här gången verkar hon inte alls spänd utan helt cool och det faktum att det är lite speciellt när man är 5 åring verkar inte röra henne i ryggen! hon ska faktiskt läsa en hel jul vers, själv! min lilla tjej som så fort så fort blivit till en stor tjej ♥ tårar lär fällas!

mitt stora stora ♥ du är bäst


Kommentarer
britta bloggar

Vi ska också på lucia på dagis imorrn!

Hondjur

Lilla vackra tjejen! Ha en fin lucia imorgon! Kram! <3

2010-12-12 23:02:39 http://etthondjur.blogg.se/
Nathalie

ja tror min man köpte den med svampar på till lilla tjejen fast i tvådelad pyjamas.. sen köpte han någon mer..vet inte vilken..

Mysteriet på greveholm är ju den bästa julkalendern! Man kanske skulle köpa den på dvd och visa stora dottern, Jag tror hon skulle gilla den med spöken och allt:)

2010-12-13 08:11:58 http://nathalieboquist.blogg.se/
Petra

Vi har oxå varit på dagis o firat:)åh en hel vers själv jag e så blödig jag med haha börja nästan grina på dagis:)kram

Alexandra

jag älskade Mysteriet på Greveholm när jag var liten!! fast jag måste säga att jag tycker årets är bra :) men då är jag inte fem år heller ;)

2010-12-13 14:49:32 http://thesmalltowngirl.blogg.se/
mathilda

jag ÄLSKAR greveholm! och så sunes jul, förstås. men den är hon kanske lite liten för ännu?

2010-12-13 15:14:13 http://enannandelavstockholm.se
Emma

Åh vilken mysig säng, den hade jag gärna "kopierat" till en större storlek ;-) Älskar också Greveholm! Greveholm och Pelle Svanslös var mina favoriter.



Engla var med all sannolikhet jätteduktig idag på luciafirandet. Kraam!

2010-12-13 16:10:05 http://emmawelin.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback