julklappshysteri!

2010-12-06 | 10:25:18

jag vet inte .. men det känns lite smått som att jag börjar frå brådis? eller överreagerar jag nu? är ni klara med julklappshetsen ännu? ursch .. jag har verkligen massor kvar. dock så har jag en smärre aning vad de flesta ska få, men inte alla. c tex, vad sjutton ska han få? david, ulrika, ellan och fanny? fasiken ja blir så stressad över det här.

engla är lätt, hon har gapat om rosa ♥ örhängen i flera veckor nu så det är fixat. även en hel radda med barbie klänningar är köpt (10-12 stycken?), filmer och litet annat smått och gott. vi ska ju fira jul på gotland i år. det kommer bli helgen 18-19 som vi åker över med pappa, syster och kiddsen. engla ska ju va hos matte över jul i år.

kommer nog bli kalas bra men det innebär oxå att julklapps inköpen måste vara klara lite tidigare .. iaf alla på den sidan om släkten. engla längtar ihjäl sig efter den här helgen, förra året var vi ju över till öin stup i kvarten men somsagt så blir det svårare med 40timmars arbetsvecka och en hel del måsten. men men, en hwlg blir det iaf :)

 

min unge är iaf hyffsad lätt att handla julisar till :)


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback