fröken paljett

2010-12-06 | 11:07:03

klänningar


här om veckan var jag och engla i sollentuna c med mamma och syster. jag hade inte köpt någon finklänning/nyårsklänning till engla ännu och när vi sprang på dessa, som jag tidigare sett, och engla fick lova att välja en för mormor så var det givet den lila och engla blev en paljettig klänning rikare och glad som få :)

den invigdes direkt på ellans kalas på lördan, såklart. hon är så söt i den! hela hon är bling och så stolt! visst, det är inte min favorit på kläder med massa glans och bling men den här va söt för den var så enkelt skuren.

idag när engla kommer hem kommer hon uptäcka en nyhet i garderoben .. inget mindre än en till paljettklänning, men denna i silver och svart. liza och hennes mamma var i london förra helgen och fyndade lite på primark till e. nu står nog nyårs stassen mellan denna lila och den andra silver svarta .. well, we will see va fröken väljer :)

klänningar 199:-/st lindex


Kommentarer
Emelie "Mlee"

Det är så många som har iPhones så man nästan blir lite anti S men klart, det e ju bra grejer. Log lite för mig själv när jag såg att din dotter spelade "Cut the rope" och "angry birds" för det e helt klart mina favoriter!

2010-12-06 12:09:03 http://mlee-mlee.blogspot.com
Emelie "Mlee"

Ja det är lite roligt att iPhones e så barnvänligt, fins en massa spel för min lilla som 14 månader gammal, pekböcker, pekspel som låter mm. Därför så "tur i oturen" när vi hittade den där iPoden som är svårt å hitta ägaren till så vart det hennes... Så våra telefoner kanske håller ett litet tag till tummarna upp =)

2010-12-06 12:14:37 http://mlee-mlee.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback