välkomen till världen Elin.

2009-10-09 | 08:34:44
SAMTALET IMORSE gick prima ballerina och efter kände jag mig riktigt lätt om hjärtat. Jag kände det verkligen som att vi är i trygga händer. Efter tog jag bussen bort till kusinvitamin och deras nytillskott Elin.
En liten Elin kikade, några dagar över tiden, ut i förra vecka och nu verkar familjen ha börjat landa hemma. Lille Lukas verkar dock inte tycka att det enbart är en dans på rosor med en ny liten varelse i familjen. Jag tror att en liten treåring behöver all tid den kan få när det händer något så revolutionerande som att inte längre vara ensam barn. Men alla anpassar vi oss i sinnomtid.
Efter besöket svängde jag förbi syster för att äta lite lunch och se på när hon förbrilt försökte sy en ros/zebra filt till lillan i magen. Sen off till dagis och mys hemma! Har faktiskt hunnit med ett gäng tvättmaskiner samt en lite ommöblering av Englas lek-hörna, you will see it later!

 

 

 


Kommentarer
carolina

nämen åh vilken liten! det är 5 år mellan mig och min äldsta syster, det tror jag är rätt bra. var aldrig avundsjuk på henne, vad jag minns ;)

2009-10-09 09:11:14 http://acarolinas.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback