o o o onsdag.

2009-10-07 | 09:40:01




 

GODMORGON! Har haft en smärre bråkig morgon med min kära dotter. Det började med att fröken skulle ha klänning trots att det är min dag att välj kläder, tillsist fick hon lov att gå med på jenas och blus med strumbyxor under jeansen (kompromiss). Sen när vi väl skulle bege oss till dagis så kom Engla på att hon skulle ha nässspray. Visst, hämta den där uppe vid sängen! sa jag. Då utbröt ett litet helvete med en Engla som blev arg och tyckte att jag skulle hämta sprayen, hon 'orkade' faktiskt inte. Slöhög sa jag, och tillsist (kompromiss) gick vi hand i hand och hämtade sprayen. Det är verkligen inge vidare när dagen börjar så här, men men.

Jag är ledig idag så jag och syster ska åka och köpa tyg, syrran har blivit en riktig bull-mamma som prego och ska nu sy bebiskläder. Sen blir det att hämta flingan tidigt och ikväll efter E lagt sig så blir det gamla goa Riche med Liza. Det var år och dagar sedan.

Kommentarer
Jasmine

Barn & deras idéer, hoppas att din dag blir bättre..kram

2009-10-07 10:01:39 http://jassenilsson.blogg.se/
Livet med tre

Åhhh tjejer och kläder! jag har bråkat om kläder med min dotter sen hon var typ 1 år.. Hon har alltid vetat vad hon vill ha på sig och jag har alltid vetat vad jag vill att hon ska ha på sig. Detta krockar ju såklart ibland..

Förstår dig så väl , finns inget sämre sätt att börja dagen på än att bråka med sin älskling. Hoppas resten av dagen blir bättre.. Kramar!!!

2009-10-07 11:59:55 http://livetmedtre.blogspot.com
Mathilda

Åh vad kul/mysigt med en vända till Riche. Det var allt för längesen jag var där. Förändring, typ nuuu.

2009-10-07 12:58:16 http://enannandelavstockholm.se
elin

sv; men uggs är ju så heeeemskt fula! det finns mycket som är skönt, men som jag inte skulle sätta på mig. cykelbyxor t.ex. hahaha!

2009-10-07 13:08:33 http://elinelversson.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback