idontknowwhat

2009-10-17 | 08:20:17








 

FREDAGEN SPENDERADES som känt hemma hos syster, David och Nova. C kommer senare efter jobbet och lagom till beställd pizza/thaimat. Det blev en härlig dag med lekandes (och bråkandes) ungar, masserade av gravid ryggar, god mat, idol och gott sällskap. Flingan däckade på soffan straxt efter att idol hade börjat, idag kan jag nog se why.

 

Flingan vaknade vid halv fem och pratade knepigt om något hon just drömde, jag hängde inte alls med i svängarna utan försökte få upp liten på toaletten. Efter mycket om och men så insåg Engla att "jag får inte upp mina ögon mamma, dom sitter fast!". Mhm. Det var till att bryta nattfriden och tända lampor och plocka fram bomull och varmt vatten. Tillsist fick vi bort geggan som lagt sig som ett skinn runt bägge ögonlocken så fröken kunde öppna sina blå. Jag tror inte på någon avancerad ögoninflamation utan, som hon haft förut 'förkylning i ögonen'. Hon har på något vänster fått upp förkylningen från näsan till ögonen och då kan det bli lite geggigt. Nog om det.

 

Jag ska jobba idag, drömde en mardröm om att jag försov mig haha, men nu är jag upp på benen. Jag jobbar en kortis till klockan tre så sen bli det hem och krypa ner framför en film nedbäddad under ett gäng filtar. Min hals värker.


Kommentarer
Liza

Jag fick jätte ofta sådär med ögonen när jag var yngre, utan att det var något speciellt.



2009-10-17 08:48:14 http://entvatankar.blogg.se/
carolina

vilka små prinsessor dom är dom där två=)!

2009-10-17 11:55:50 http://acarolinas.blogg.se/
Alexandra

Åh va fina dom är :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback