skicka brev till tomten

2009-11-06 | 18:22:06
JAG HAR faktiskt aldrig tänkt på att man faktiskt på 'riktigt' kan skicka brev till tomten. Idag kom jag in på just det ämnet när jag och min kollega stod och disskuterade min dotters aktiva lekande av julafton. Hon leker det dagarna i ända och det är paket, tomte och hela fadderrullan. Jag satt mig iaf och sökte på just 'skicka brev till tomten' och fick en träff från posten. se där det stod en hel massa om just detta.

Så nu tänkte jag skicka iväg ett litet tips till er med kiddos att hjälpa era barn att skriva ihop ett litet brev till tomten. Det roligaste är att man faktiskt får svar! Vi ska skriva ihop ett brev imorgon bitti.


173 00 Tomteboda (obs! glöm ej att skriva avsändare).



Kommentarer
Alexandra

Hehe mysigt! :) Hoppas lilla tjejen får svart fort nu! :) Ha en härlig helg! KRAM

freja

haha min pappa jobbade på tomeboda när jag var liten. man får typ brevpapper och sånt om man skickar brev till tomten. du ska se rummet där alla breven hamnar, fett sad. inga tomtar så långt ögat kan nå!

2009-11-06 21:55:13
Anna

Det gjorde jag när jag va liten ju! hihi

Maria (Livet med tre)

Gulligt! Vi har lurat i våra barm att den röda postlådan är till tomten så de skriver brev och sen lägger vi dom i den röda lådan :-) Till och med 10 åringen är med på detta.. Hon vet nog inte riktigt vad hon ska tro.. För lådan är ju faktiskt röd och VARFÖR är den bara uppe under juletid?! :-)

Kram kram på er!

2009-11-06 23:54:12 http://livetmedtre.blogspot.com
Regina

Åh, jag skrev alltid till tomten när jag var liten. Fick en pappers-sprattelgubbe en gång som svar, mer minns jag inte :P

2009-11-09 12:12:56 http://reggs.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback