Lilla ruffset

2009-11-25 | 22:24:22




IMORSE NÄR Engla stegade upp så var hon faktiskt jäkligt tilltuffsad i håret, lite som att hon vridit sig, gnuggat och gnuggat huvudet och haft sig i natt och denna frajs har hållt i sig hela långa dagen, haha! Fröken pratade även i sömnen i natt och jag och C kom fram till att hon sluddrade om en dagis kompis som hon skulle hämta, haha, alltid kul att ligga och lyssna. Söt!

Dagen har iaf gått i ett och just nu sitter jag med oranget-fläckigt hår och svidande hårbotten. Vill man vara fin får man liiiida pin, sug på den ni! Jag har dock bunkrat upp med silverschampo och tror att jag ska strunta i min systers inrådan om att inte använda det redan idag (använde det även direkt efter blekningen).. Jag vill ju inte va orange hårig heller...

Tunika polarn o. pyret
Tights polarn o. pyret   (det var min dag att välja, syns de?)

Kommentarer
Josefine, Blåeld

Ush, vad trist att du inte blev nöjd med håret! Detta påminnen mig om att jag snart måste ta itu med min utväxt... : )



Kram!

2009-11-25 22:36:19 http://blaeld.blogg.se/
freja

emily! gå till en frisör. LJUG och säg att den orangea tonen inte är nått du fixade idag utan för typ.. eh.. 2 veckor sen. det är the hairdressers som har the good stuff.



dom har silverschampoo fast typ som toning. silvertoning. orange hår suger. trust me, i know ^^ ett litet tips bara!

2009-11-25 22:40:03 http://stocktownstories.blogg.se/
freja

du skulle ha gjort en avfärgning först, så att dom bruna och röda pigmenten försvann.. men det är lätt att vara efterklok. samma när du färgade från blondt till brunt då du tyckte det blev grönt och dassigt.



min kompis sanna, som är frisör, fick mig att ha in nån röd toning mousse innan jag färgade från blek till brunt och då gick det att få fram ljusbrunt utan grönt.



haha.. gah. man ska fan alltid gå till frisören först!

2009-11-25 22:48:48 http://stocktownstories.blogg.se/
Anna

Jag brukar alltid slänga i silvershampoo direkt efter att jag blonderat håret (numer bara utväxten. Låter det sitta i en stund, funkar riktigt bra!

2009-11-25 23:17:26 http://princessanna.blogg.se/
ina-bina

Iiih, hjälp! Säger samma sak som Freja, har flera frisörer (bland annat min syster) i släkten för att inte bli lite nervös över hur det kan tänkas se ut :P



Men OM du nu inte går till en frisör - vilket du verkligen borde, så vänta några dagar, låt håret vila och gör sedan en massa slingor istället för att bleka hela håret. Det är mycket skonsammare :)

2009-11-25 23:27:14 http://inabina.blogg.sen
Mia

Åh vad stor hon ser ut att vara helt plötsligt. ♥♥

2009-11-26 18:58:11 http://sofielskar.blogspot.com/
Carro.

nee orange vill man absolut inte va! tråkigt när man blir sådär i håret.. tycker jag alltid blir det nuförtin.. :/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback