helgen

2009-11-23 | 09:21:13
Vi får köra en liten sammanfattning av helgen eftersom jag inte haft en sekund över för bloggning.


Fredag. Slutade sent sent och min söta C hämtade mig och vi begav oss hem till honom där jag tröck in en efterlängtad panpizza. På det så blev det en GT med Renée & Daniel och sedan somnade jag gott.

Lördag. Uppe och studsade lite försent så det blev till att mer eller mindre slänga på mig kläder och kladda smink. Jobbade stängning och dagen gick faktiskt i hundraåttio. Vid två tiden lämnade M av Engla hemma hos mamma & Anders och där vankades det middagsbjudning där Engla stupade i soffan. För mig blev det en sen natt som började hemma hos Jeannine och Fredrik med singstar och bubbel, från det for vi över till lite annat folk och sedan ut och dansade innan det stängde igen för natten. Stupade i säng vid fyra snåret.

Söndag. Same, same! Upp och hoppa! Jobbe jobbe. Fick dock skjuss av Jeannine så jag kunde morna mig till lite extra sömn. Söndagen var inte lika fartfylld som Lördagen så det blev en seg dag. Efter jobbet hämtade C mig, som förövrigt har klippt sig ala James Dean, och vi for hem till familjemiddag hos Slottes. Sen blev det mys med lillan och Novisen, bad och läggdax! Att jag skulle orka kika på söndags filmen var ett skämt, jag slocknade vid halv tio.

Lördagen med bubbel & singstar


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback