Fredag.

2009-05-22 | 09:16:52
Blev lite sparsmakat på inläggs fronten igår, men dagen och till mestadels kvällen blev inte riktigt som tänkt. Tänker inte gå in mer på det här då jag vet att det är en ganska stor skara som läser. Ni som vet ni vet.

Vi ska iaf försöka ikväll på nytt med en mys kväll jag och C. Troligast blir nog middag i staden, om vädret tillåter det vill säga. Inge vidare att gå ut i regn och rusk då kanske de är mysigare hemma framför tvn? Hm, den som lever får se.

Pratade
med Engla vid ett par tillfällen igår och OJ vad roligt hon verkar ha haft det på Gröna Lund, min lilla söta. När hon var med mig och Liza så vågade hon KNAPPT att åka karusell men med pappie på Grönan då åker man ALLT, haha. Ibland tror jag Engla vill vara lite mindre än hon är, och ibland även större. Men det tenderar ofta i att vi leker bebis hemma och att jag msåte bära lillan som en bebbe osv. Kanske är det så att hon också visar en sådan sida, att vara lite rädd och liten, hihi, ibland? För som jag kämpade för att få henne att åka flygande bilar, men icke!




Nej nu ni glada, och förhoppningsvis lediga själar, ska jag sätta mig med min extremt spännande bok och dricka kaffe innan öppning.

Skor Zara, glajjer prestige, jacka primark, tröja Zara, armband primark + marc by marc jacobs. Det glittriga blåa är mina datorväska från ordning&reda.

Kommentarer
Elin (Edvinsmamma)

Känner igen det där att man ibland tror att ens lilla barn fortfarande är en liten bebis...och jag tror faktiskt att dom njuter lite av att få vara "liten" ibland :)



Kram

2009-05-22 09:23:30 http://edvinsmamma.blogg.se/
Frida

Men den hon känner sig trygg med vågar hon vara rädd!!

Å vad trist att det inte blev ngt, myyyys på ikväll istället.. Puss på dig!

Kramar<3


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback