lateatnight

2009-03-19 | 22:10:10
Wow, är helt tok slut. Verkligen utpumpad! Har inte varit mycket alls på jobbet (det är ju dagen innan the B day) dock en hel del trevlig människor som jag pratat länge med. Alltid roligt när folk är pratglada och man inte har så mycket att göra. Man kan verkligen ta sig tid för varje kund och nästan lära känna folk lite granna. Mys!

Nu håller jag på att städa iordning på rummet, snosa på min lilla och packa in några presenter. Jag menar, det är ju inte varje dag man får barn och det är inte varje dag man föds. Och det ska firas! Förhoppningsvis så kommer ja iväg i helgen till Uppsala för att hälsa på lilla Alexia (och Sandra och Alx, såklart) som föddes i vecka. Åh, va länge sen jag träffade en riktig baby baby.

Imorgon är jag ledig. Blir sovmorgon och stor frulleburre med Engla banan. Hon är verkligen en hejare på att äta frukost för tillfället, och alla andra mål också för den delen. Hon har verkligen lyckats äta upp sig från sin magsjuka för 3 veckor sen. Lilla hjärtat. Senare vet jag inte riktigt vad som händer. Får se, kanske något överasskande och spännande.. eller kanske inte.. den som lever får se!

Nu kallar sängen och jag måste påminna mig själv om att leta fram min kamera laddar imorgon så ni får lite nya bilder!!




Kommentarer
En annan del av stan

uj så fin!!

2009-03-20 11:06:59

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback