volvo ocean race

2009-06-17 | 21:03:45


'


Har besökt Volvo Ocean race vid skeppsbron en snabbis. Trevligt värre med vip lounge, god mat och vin. Fint sällskap med min C hade jag såklart också.

Nu sussar min lilla nos gott efter bad och skojigheter. Vi har sjungit och dansat här hemma så det stått härliga till. Engla är verkligen i en otroligt mysig (och ibland kräk-jobbig) period just nu. Hon är så kärleksfull och glad. Hon kan helt plötsligt titta på mig, smeka min kind med sina små fingrar och sen placera en blöt puss mitt på kinden, från ingestans. Det ni, det är kärlek för mig.

Kommentarer
Elin (Edvinsmamma)

Va fin hon är lilla Engla som är snäll mot mamma! Och jag håller med om att det är äkta kärlek :)



Kramar

2009-06-17 21:59:09 http://edvinsmamma.blogg.se/
maria

Hur gammal är hon?

MM

Små barn är ofta så kärleksfulla av sig! Min lillasyster kan helt plötsligt vända sig mot mig med en lite allvarlig min och säga " Jag älskar dig" och om man inte är snabb med att svara att man älskar henne också upprepar hon det tills man svarar att visst älskar man henne med, haha!

2009-06-17 22:29:27 http://littlemissmagic.blogg.se/
elin

lilla gullengla!

annat det än min HEMSKA dotter. hon är inne i den värsta trotsen och är helt omöjlig att ha med att göra vissa stunder. hon bara slåss och grinar. och självklart är det bara mig hon kör med, vincent gullar hon bara med.



tur att hon är så söt, för annars hade jag ätit upp henne!

2009-06-17 22:44:16 http://elinelversson.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback