zebra hjärta slajsat

2009-02-10 | 23:09:51
Var i skolan i förmiddags och där var det ett väldigt fokus på mode och NK. Ganska så intressant är det alltid att höra om andras upplevelser och föreställningar om saker. Vissa avskyr NK, andra älskar det och andra brur sig inte what so ever. Jag gillar det inte, de är ett som är säkert, jag hatar den borgerliga stämpeln på det och hur varumärkena framställs. Men det kanske bara är jag.

Efter skolan blev det en solig vesit till stan med min finaste. Kände att jag behövde en lite update på vår kläder, känns som man strosat i alldeles för mörka kläder alldeles för länge nu och man borde verkligen gräva fram en lite gladare och vårigare aprotch (trots snö kaoset som spås komma). Som ni ser i inlägget nedan så har Englas garderob fått uppdatering av både po.p och meandi. Loveli! För mig kanske det inte blev fullt så somrigt eller färgglatt men lite vågad var jag allt. Haha. Ni kan alltid gissa vad det leopard mönstrade är.

 
hm hjärta hm


Efter vår lilla runda så mötte jag upp moster för att fika på sturekatten. Fy silket mysigt ställe, jag förundrades verkligen över den pittoreska inredningen och hur det har behållt ställe i sitt ursprungliga skicka. Docka kanske det behövs, som min moster sa, renoveras lite här och där men det är verkligen välvarat.

Nu sover Engla här brevid och jag sitter och pluggar. Ska skriva klart ett gammalt pm som blev uppskjutet. Hoppas att jag i natt slipper vakna av att Engla säger "mamma, det är blod i hela min säng" och jag grips av tok panik tills jag inser att blodet luktar ovanligt likt urin och att en liten olycka har inträffat. Nej juste! Det var i söndags...

love.

Kommentarer
Anna

Jeansen såg riktigt fina ut :)

2009-02-10 23:31:37 http://annaali.blogg.se/
dianad

Snygga Jeans! Så fin blogg du har förresten! =) Kram

2009-02-10 23:49:43 http://dianasblogg.blogg.se/
Anna

Svar: oh, tack så mycket :)

2009-02-11 00:13:13 http://annaali.blogg.se/
Liza

Det är väl ändå en liten zebra som ligger där ;) hihi

Äälskar!

2009-02-11 07:20:59 http://entvatankar.blogg.se/
emily

Liza - jup, och hade det gått och ändra igår kväll när jag höll på i en och en halv timme eller nu på morgonen så hade det varit ändrat för länge sen. Men nu funkar det inte att skriva inlägg eller ens komma in. Fuck.

2009-02-11 08:18:12 http://emslo.blogg.se/
Mela

Åh den där zebrarandiga är jag också sugen på! Såg att dom fått in zebrataights också, tufft med en svart överdel! Måste till HM! :D



Det är inte HM Trend va? (har inte det här) :(

2009-02-11 10:28:32 http://melano.webblogg.se/
Emmy

Slitna jeans är ju så snyggt!



Ha en bra dag! ;)

2009-02-11 15:29:47 http://fourworlds.blogg.se/
Annelie

Å, jag skulle verkligen behöva uppdatera garderoben lite! Men jag går omkring och tror att det inte är något idé riktigt än...jag ska ju gå ner en massa i vikt - och då är det ju onödigt att ha en massa nyköpta kläder man ändå inte kan ha! (haha - eller hur!?)

Alexandra

Haha - jag är precis likadan! Går upp i varv ordentligt när det är dags för hockey, spelar nästan ingen roll om det är på TV eller live.. :) Snygga kläder BTW! Kramar

2009-02-11 18:47:08 http://alexandraaaa.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback