hårhårhårhår

2009-02-12 | 20:35:22
Ja. I mina dagar så har jag haft en och annan frisyr. Eller ja, jag har nu på ett år gått från "långt" till super kort till nu lite längre. Vet inte om ni alla vet, men det är lite mitt jobb att bli klippt. Jag får betalt för att cut it of och jag har inte kunnat säga nej. Men nu har jag bestämt mig för att jag inte vill bli kort kort igen. Jag mådde så dåligt så jag inte visste var jag skulle ta vägen när jag hade det. Kände mig som en riktig pojke.


Jag mår dåligt bara av att se mig.

Kommentarer
Anonym

oj oj oj vilka fina bilder du har på din blogg, man känner sig lite eeeh- hej själv jag har mobilkamera, hahaha



snyggt

Anonym

Du är ju så sjukt vacker, men jag vet känslan.



Haha, jag önskar att det det var lika avslappnat som det lät i min blogg. Jag undviker att skriva att jag samtidigt gör ett par jobb efter och innan jag fikar, bokar tider och möten medan jag står i kön, köper prinsessvingar efter kaffet och då alltså med telefonen konstant i örat, gjort ett par bankärenden och så (medan jag har tvätt i maskinen hemma, och jag hinner vara borta så pass länge att mina svabbade golv hunnit torka.) Typ. Kom på mig själv att jag svabbade ut mig själv hemifrån. Dammsög, tog på mig skorna och svabbade baklänges ut till hallen och sen ut till trapphuset, där ställde jag ifrån mig skurmoppen och sprang till bilen. Men huvusaken är ju att jag LÅTER som en cool, avslappnad human;)

2009-02-12 21:55:41 http://www.starfucced.se
Fia

Tycker du passar i alla frisyrer =)

2009-02-12 22:08:02 http://sofsan.blogg.se/
Sandra

Jag tycker iallafall att du var jättefin i kortkort hår också!

Vi sprang idag och letade present, hittade lite skoj tillslut:-)

Har inte bestämt mig än vad det blir för kläder, kommer förmodligen bestämma mig imorgon ca 5 minuter innan avfärd!:-)

Nu ska jag hoppa i säng, vi ses imorgon!!!

Puss&kram

2009-02-12 23:16:51 http://sandris.webblogg.se/
Caroline

jag tyckte du var fin i det korta...men det är ju du själv som ska trivas i det. Så vad ja säger spelar nog ingen roll...

2009-02-13 10:08:09 http://carromeller.blogg.se/
ina-bina

Åh, jag tycker du är så fin i alla frisyrer, men jag tycker nog att den första bilden är mer Emily. En Lilla My-frisyr fast knut istället, hihi :P

2009-02-13 19:14:16 http://inabina.blogg.se/
SagoElin

Vackra, vackra, vackra Underbara kvinna!! Du passar jättebra i alla men jag måste nog även här hålla med Ina om att längre hår kanske är mer du. -ler- Men som sagt.. du är så vacker att jag vet inte vad!! Kram och dröm sött fina du!

2009-02-14 00:48:31 http://sagoelin.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback