hej förkylning

2009-12-21 | 22:01:14
VAD HAR hänt med mig? I eftermiddags så växte min näsa igen och huvudet blev tungt tungt. Fy fasiken säger jag bara, jag har inte tid med att vara sjuk! Detta resulterade i att jag på Kimpas (min b boss) inrådan gick och handlade mig en härlig burk med vitaminer.

Jag är verkligen sämst på att äta grönt & frukt så det här är väl tanken att det ska väga upp emot den uteblivna kaninmaten. Typ. Jag får hoppas att min begynnande förkylning lite snällt lägger sig till ro nu och att jag är pigg som en lärka imorgon då det är min sista jobb-dag innan jul, härligt! Hur roligt jag än tycker det är med alla julglada kunder så är det ändå lite härligare att mysa med familjen och 'göra' jul här hemma :)

Den andra lilla saken som står brevid min fina burk med vitaminer är en annan bra sak att ha så här i kyliga tider. Det är Kiehl's Lip balm. Love it! Liza hade prövat denna och hennes läppar hade blivit mjukismjuka så jag var tvungen att även jag införskaffa ett. (Egna idéer jag? va? nää..) Och jag säger bara att alla ni med torra och fnasiga läppar ska gå och köpa er ett sånt här!



mittval kvinna
apoteket 109.-
Kiehl's lip balm NK 95.-

Kommentarer
Anna

Krya på dig!!



Kram kram


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback