dansprinsessa

2009-08-25 | 08:29:33


PÅ TORSDAG är det lill-dockan som ska börja på barndans! Hon är spänd till tusen och det första hon sa när hon vaknade imorse var "ska vi på dansen idag?". Hon ska provdansa med 5 åringarna och se om det fungerar att hon är med i den gruppen. Eftersom M har Engla varannan helg så är det bara torsdagar som fungerar (efter lite byte av jobbtider). Har ingen lust att punga ut 1300kr också går hon bara hälften av gångerna. Men jag tror nog det ska gå prima ballerina att gå med lite större barn!

Dansskor, dansdress, vattenflaska och gympapåse. Allt en dansprinsessa bara MÅSTE ha! (tunna leggings ska inhandlas idag). Allt är från H&M.

Kommentarer
Maria

Hon kommer verkligen att bli som en dansprinsessa:-)



Kram Kram

2009-08-25 09:48:21 http://sagafia.blogg.se/
Frida

Hon kommer att bli världens finaste lilla dansprinsessa.

Kramar<3

tess

Åh vad kul att Engla ska börja dansa, jag är ju själv dansare sedan jag var tre år, men idag skulle man nog inte ens låta så små barn börja på ens barndans.



Och jag måste nästan reagera här, i all välmening, men vem är det som ok;ar att en 4åring går med 5åringar? Som utexaminerad danspedagog kan jag inte förstå det, speciellt inte när prinsessan inte har dansat tidigare.

Det är olika metodiker på olika skolor förvisso, men var ordentligt uppmärksam på hur Engla mår. (Ofta får man som förälder inte sitta med på lektionen)



Skriver det här i all välmening men det finns många oseriösa dansskolor.

Lycka till iallafall!

2009-08-26 20:56:55 http://leguide.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback